Samenwerken

Met mijn pagina wil ik andere vrouwen motiveren om in shape te komen. Dit alles is geschreven vanuit mijn eigen ervaring als fitmama zijnde. Mama’s en Fitness is een fit en healthy – lifestyle blog waarmee ik veelal moeders maar ook vrouwen inspireer op het gebied van sporten, voeding, lifestyle, moederschap en fashion.

Pers

Ik vind het ontzettend leuk om berichten te ontvangen over nieuwe merken, lanceringen van nieuwe collecties en uitnodigingen voor events.  Mocht je mij graag op de perslijst willen zetten of mij uitnodigen voor een event, stuur dan een e-mail naar mamasenfitness@gmail.com.

Review

Ik vind het ontzettend leuk om producten te reviewen en mijn volgers hiermee kennis te laten maken. Uiteraard wel van producten welke bij mijn blog passen. Mijn eerlijke mening verwerk ik in een blog welke ik uiteraard ook deel op Social Media. Hiermee vergroot ik tevens de bekendheid van uw product.

Voor voorbeelden van reviews, kunt u hier klikken.

Winactie

Een winactie vind ik ontzettend leuk om voor mijn volgers te organiseren. Meestal combineer ik dit met een review. Wilt u meer informatie hierover, stuurt u mij gerust een e-mail op mamasenfitness@gmail.com.