Over Mij

Welkom op mijn blog !

Ik ben Lisette, 32 jaar, samenwonend met mijn lieve vriend en samen hebben we 2 prachtige zoontjes van 3 en 6 jaar oud. Ik werk parttime en daarnaast ben ik 4-5x per week in het krachthonk van de sportschool te vinden, fitness doe ik met liefde en veel plezier!
Het combineren van trainen en het mama zijn gaat erg goed. Ik train als de jongens op school zitten of ’s avonds als ze in bed liggen.

 

img1447697189495.jpg

Al enige tijd speelde ik met de gedachten om een blog te starten maar wist niet precies hoe en wanneer ik zou moeten starten. Nadat ik toch best veel op social media had gelezen dat er vele mama’s positief waren over het werken aan jezelf, doelen stellen voor 2016 en daarnaast ook een leuke, goede mama te zijn, dacht ik: Hier moet ik iets mee gaan doen!

Zodoende ben ik deze blog gestart. Ik wil graag andere mama’s inspireren en helpen met tips of tricks. Daarom wil ik jullie graag laten zien hoe ik het mama zijn combineer met fitness, vertellen over de dingen die ik meemaak en daarnaast wil ik het ook hebben over leuke kids en andere mama dingen 🙂

Tevens wil ik graag leuke reviews schrijven over enkele producten die ik gebruik of mijn sportkleding. Altijd leuk om een ander hiermee te kunnen inspireren!

Zelf sta ik ook open voor tips, op en of aanmerkingen, laat het me gerust weten!

Heel veel leesplezier!

Liefs Lisette

 

 

3 gedachtes over “Over Mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s