Zo, dit is lekker zeg ! Na een aantal dagen nauwelijks iets gegeten te hebben door buikgriep en enkel wat brood en een crackers gegeten te hebben, is deze maaltijd bijna hemels haha. Zin in rijst of aardappelen had ik nog niet, daar ik nog het een en ander aan groente in mijn koelkast had liggen, besloot ik voor het eerst een eiwrap te maken. Nou.. dat beviel me prima! Die ga ik dus vaker maken en je kunt er ook weer eindeloos mee variëren.
Wat heb je nodig?
2 eieren
een courgette
een rode en een groene paprika
champignons
sambal oelek
2 teentjes verse knoflook
peper en zout
kokosolie
Hoe maak je deze ei wrap?
Het is echt heel simpel. Snijd de kipfilet in stukjes of in reepjes. Snijd daarna de verse knoflook en voeg deze aan de kipfilet toe, net als de sambal oelek en de ketjap. Laat dit even staan zodat de kipfilet de kruiden goed opneemt.
Ondertussen kun je de groentes snijden nadat je deze eerst gewassen hebt. Ik koos dit keer voor een rode en groene paprika, een courgette en champignons. Daarna heb ik de kipfilet gebakken en daarna de groentes toegevoegd.
In een andere pan kun je ondertussen van de twee eieren een omelet maken. Dit alles is dan als het goed is, tegelijk klaar Schuif daarna de omelet op een bord en beleg deze rijkelijk met de groentes en kipfilet. Klap daarna de omelet dicht en je kunt aanvallen!
EET SMAKELIJK !