Disclaimer

De standpunten en meningen op deze website, zijn de persoonlijke mening van mij,  Lisette, en staan los van eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die ik vermeld.

Ik probeer alle zorg in acht te nemen om te verzekeren dat de informatie op deze website juist en up-to-date is. Onregelmatigheden zijn echter niet uit te sluiten en de lezer dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid van de informatie. De aangeboden informatie en/of diensten worden door de gebruiker geheel voor eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van typefouten. Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Indien je artikelen of passages uit artikelen van mij gebruikt is dat prima en op eigen verantwoording. Wel is het dan zo netjes om een verwijzing naar mijn blog/artikel op te nemen in jouw tekst of referentielijst.

De foto’s op deze blog zijn, mits niet voorzien van andere bron, door mij gemaakt en voorzien van copy right. Wil je hier gebruik van maken dan kan dit alleen met vooraf gevraagde toestemming.

Indien je van mening bent dat teksten, afbeeldingen en logo’s, of namen en merken, die gebruikt en vertoond worden op deze website, eigendom zijn van jouw of van jouw bedrijf terwijl dit niet zo of onjuist is vermeldt, stuur mij dan een e-mail zodat ik dit kan aanpassen.

Door het gebruik van deze blog aanvaardt u deze disclaimer en eventuele wijzigingen daarvan.

Winacties
Door deelname aan winacties van Mama’s en Fitness ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Winnaars ontvangen van mij een e-mail of persoonlijk bericht.
  • Alle prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat de winnaars hun prijs naar tevredenheid ontvangen, maar ik kan geen verantwoordelijkheid op nemen voor leveringsproblemen.
  • De promoties en winacties die Mama’s en Fitness organiseert zijn op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook.