In the spotlight: fitmama Melissa

img_20160821_085029

Wederom een echte fitmama in the spotlight! Onlangs aan haar eerste wedstrijd meegedaan waarbij ze 3e is geworden en zichzelf nu een B-Athlete mag noemen! 

Wie ben je?

Ik ben Melissa 33 jaar oud en trotse mama van 2 kindjes dochter van bijna 9 en een zoontje van 6 jaar. Mijn hobby is krachttraining eigenlijk is dat mijn passie geworden.

Hoelang ben jij al into fitness? 

Ik sport nu ruim 4 jaar waarvan de eerste 2 jaar voornamelijk groepslessen Sh’Bam , bodycombat en bodyshape maar op een gegeven moment trok mijn vriend me mee het krachthonk in en sindsdien ben ik daar niet meer weg te slaan. Ik doe 5x per week krachttraing van ongeveer anderhalf uur en als ik in wedstrijdprep zit ook nog eens anderhalf uur cardio per dag.

Wat vind je partner van je fit lifestyle?

Mijn vriend is ook een fitnessfreak die vind het net zo leuk als ik,we hebben dit jaar voor het eerst samen meegedaan aan de Enercup een fitnesswedstrijd. Ik bikinifitness waar ik in mijn lengte klasse derde ben geworden en mezelf nu ook B-Athlete mag noemen. En mijn vriend deed mee aan Mens Physique en is zevende geworden.

img_20161005_171943

Heb je een bepaalde doelstelling?

Ik had als doelstelling dat ik een keer mee wilden doen aan een bikinifitnesswedstrijd om een nare periode af te sluiten. Ik heb namelijk een eetstoornis gehad wat flink heftig was en dankzij mijn coach Ruben Baars van your ultimate bodyplan ben ik gaan inzien dat met gezonde voeding en training je ook een mooi slank lichaam,eigenlijk een mooier slanker en gespierd lichaam kan krijgen. Ik had nooit verwacht dat ik derde zou worden want deed dit puur voor mezelf maar nu wil ik meer en ben nu aan het trainen voor een B-wedstrijd hopelijk in April, de focus ligt nu voornamelijk op vollere billen en benen.

In wat voor sportkleding train jij het liefst?

Een legging met sporttop

Hoe combineer jij het trainen met het mama zijn?

Ik ben niet meer met de papa van mijn kindjes en heb co ouderschap dus train het meeste als ze bij hun papa zijn en ook als ze op school zitten train ik. Als ik in wedstrijdprep zit dan doe ik ook extra cardio maar dat doe ik dan thuis op de crosstrainer met mijn kindjes gezellig om mij heen.

Heb je weleens een blooper begaan tijdens een training?

Uhhm nee eigenlijk niet.

Wat is jouw guilty pleasure?

CHOCOLADE, het liefste Reese of een grote reep van milka met stukken hazelnoot

Wat wil je een andere fitmama meegeven?

Ga gewoon het krachthonk in en heb schijt aan iedereen,je doet het voor jezelf om je fitter en beter in je vel te voelen en niet voor een ander.

img-20160927-wa0005

Melissa, bedankt je voor bijdrage en heel veel succes met je voorbereiding voor je volgende wedstrijd! Ik blijf je zeker volgen. Wil jij Melissa nou ook blijven volgen, volg haar op instagram, dan mis je niks 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s