My Favourites: Netflix series #1

635883050569131984-745775964_netflix-and-chill

Wij zijn denk ik één van de weinigen die het fenomeen Netflix pas sinds kort kennen.. natuurlijk kennen we Netflix al veel langer maar we hebben sinds een maand of 3-4 eindelijk ook een Netflix abonnement.  

En wat zijn we daar toch blij mee! Aangezien er zomers niks bijzonders op t.v. was, genoten we bijna elke avond wel van een serie en ook nu zetten we geregeld Netflix aan. Ik vind het dan ook heel erg leuk om jullie te laten wat nou echt mijn favoriete series zijn!

Crossfit Presents Fittest on Earth

crossfit-on-netflix

Hoe kan het ook anders? Hahaha. Vorige week ben ik eens gaan zoeken of er heel misschien iets van sport / fitness te vinden was op Netflix. Nou, ik kwam meteen Fittest on Earth. In deze film worden er diverse athleten (man en vrouw) gevolgd welke 365 dagen per jaar trainen om de felbegeerde titel Fittest on Earth te krijgen.

Een waanzinnige prestatie waarvoor heel wat spierkracht en uithoudingsvermogen vereist is maar onwijs tof om te zien, vind ik zelf. De dames vind ik persoonlijk TE gespierd maar goed, wat een respect voor man en vrouw! Zelfs mijn oudste zoontje vind het heel erg leuk om mee te kijken en roept de hele tijd, mama .. wanneer mag ik gaan trainen ? 😀

Ik vind dit echt GEWELDIG om te kijken en zal het vast een 2e of 3e keer gaan kijken.

Sons of Anarchy

netflix-serie-sons-of-anarchy

Dit was de allereerste serie die ik ben gaan volgen. Nee, dit volgde mijn vriend haha. De eerste afleveringen keek ik niet mee want het leek me niet leuk. Ik ben vanaf het 2e seizoen ingestapt en wekelijks keken we vele uurtjes afleveringen. Heerlijke serie vol stoere mannen op motors met een goed verhaal! Ik heb zelfs traan gelaten bij de laatste aflevering hahaha .

Orange is the New Black

orange-is-the-new-black-has-been-a-hit-on-netflix-and-has-been-confirmed-for-a-season-2

Leuke serie over Piper Chapman, een vrouw welke in de gevangenis beland door het voormalige ex-vriendin. Natuurlijk wordt haar ex-vriendin ook in hechtenis genomen in, hoe kan het ook anders, dezelfde gevangenis. In de gevangenis maken ze van alles mee maar hoe het afloopt .. geen idee, ik heb pas 2,5 seizoen gekeken 😀

Jessica Jones

jessica

Het verhaal van privédetective Jessica Jones welke op zoek gaat naar haar belager. Haar belager heeft Jessica een aantal jaren met rust gelaten maar zaait inmiddels weer een hoop onrust. Zou het haar lukken om hem te stoppen? Een spannend verhaal!

Het verhaal bestaat maar uit 1 seizoen, vond ik ook wel fijn.

Series welke ik zeker nog wil gaan kijken:

Froning – Volg het slopende trainingsregime van Rich Froning Jr. nu hij zijn zinnen erop heeft gezet om als eerste voor de vierde keer de CrossFit Games te winnen.  (ook dit wil deze fitgirl dolgraag zien!!)

Luke Cage – Luke Cage is een onkwetsbare ex-gedetineerde en met een hoodie vecht hij om zijn naam te zuiveren en zijn buurt Harlem te redden. De eerdere superhelden van Marvel hielden zich bezig in Hell’s Kitchen, maar Luke Cage richt zich op Harlem. Eigenlijk was Luke helemaal niet uit op ruzie, maar de mensen in zijn wijk hebben een held nodig. (Luke heeft ook zijn aandeel in Jessica Jones 😉 )

Furious 7 – Een bende illegale straatracers heeft voor een normaler leven gekozen, maar hun rust wordt verstoord door iemand die wraak zoekt. (dit deel hebben wij in de bioscoop gezien, het laatste deel waarin Paul Walker nog te zien is) Dit vind ik geweldige films en heb ze allemaal al meerdere malen gezien. Deze kunnen we mooi op een koude zaterdagavond op onze eigen televisie kijken, hoe fijn is dat 😉

En dan zullen we vast nog wel wat serieus of films volgen. Als ik niet aan het trainen of bloggen ben, vind ik Netflix een hele fijne ontspanning 😀

Ben benieuwd wat jullie graag op Netflix kijken ?

 

Een gedachte over “My Favourites: Netflix series #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s