WIN: 3 keer Aspire Health Drink

 

dav

Onlangs zette ik een review over de Healthbox online welke je hier kunt lezen. In de Healthbox die ik ontving zaten ook twee blikjes Aspire Healthy Drinks. Ik wil daar nu iets verder op in gaan. En daarbij heb ik nog iets heel leuks!

Aspire Healthy Drinks

Aspire werkt optimaal in combinatie met een gezonde lifestyle. De eetlust wordt onderdrukt en ze zeggen dat het gewichtsverlies wordt versneld. (hier kan ik geen eerlijk antwoord op geven omdat ik slechts een enkel blikje tot nu toe heb gedronken). Maar actief leven samen met caloriebeperkt eten en het drinken van Aspire is aan te raden en alleen dan werkt het lichaam optimaal aan de dieetwensen.

Aangezien ik momenteel zo min mogelijk frisdrank drink maar er soms wel ontzettend zin in hebt, ben ik blij met Aspire. Het is namelijk een gezond alternatief voor gewone frisdrank. Je kunt het eigenlijk drinken wanneer je wilt, of je het nou bij je ontbijt wilt drinken of als tussendoortje. Of misschien ’s avonds op de bank .. 😀 het maakt niet uit, het smaakt namelijk op elk moment van de dag 😀

Aspire bevat cafeïne maar niet meer dan in een kopje koffie, en dat is fijn om te weten! Mocht je nou gevoelig zijn voor cafeïne, kun je het het beste op de ochtend of middag drinken. Je weet immers zelf heel goed dat je anders niet makkelijk in slaap komt 😉

Aspire bevat geen schadelijke effecten maar mocht je overgevoelig zijn voor cafeïne, dan is Aspire niet geschikt. Ook zwangere vrouwen en kinderen kunnen beter geen Aspire drinken, vanwege de cafeïne. Dit wordt ook vermeld op de blikjes!

Drie smaken

De healthy drinks zijn verkrijgbaar in 3 smaken. Cranberry, Appel+Acai en sinds kort ook Mango Lemonade. Ik kan nou niet zeggen welke ik het allerlekkerst vind, want ze zijn alle 3 echt heel erg lekker, fris en fruitig!

14328978_1079248425464241_546507054_n

Healthy Vitality, for Mind & Body

Ingrediënten

De healthy drinks bestaan voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten waaronder, groene thee, gember, cranberries, acai-bessen, vitaminen en mango.

Als je meer wil weten brengen dan zeker een bezoekje een de website van Aspire Health Drinks.

Verkooppunten

Aspire is onder andere verkrijgbaar bij DA, DIO, De Tuinen, Vitaminstore G&W maar uiteraard ook te bestellen via de site www.aspiredrinks.nl.

Leuk om te weten trouwens:
De komende 2 weken is Aspire in de aanbieding bij de DA, 2+2 gratis !

unnamed

Winnen

En dan nu het allerleukste gedeelte 😀 In samenwerking met Aspire met ik 3 leuke  pakketjes weggeven. En dat vind ik super leuk, want dit zijn echt heerlijke, verfrissende drankjes en dat met maar 0 calorieën.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Laat mij weten welke smaak jou het lekkerst lijkt.
  • Wie wil je kennis laten maken met Aspire Healthy Drinks?
  • Laat mij bovenstaande antwoorden weten onder het bericht op facebook 😀

Zaterdag 24 september 2016 maak ik de 3 winnaars bekend!

 

 

Voor dit artikel heb ik een product mogen ontvangen.

Een gedachte over “WIN: 3 keer Aspire Health Drink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s