In the spotlight: fitmama Tara

img_7967

Het is alweer even geleden dat ik een fitmama in the spotlight heb gezet maar deze keer heb ik weer een topper in the spotlight. Ik kwam Tara onlangs tegen op instagram en ben haar meteen gaan volgen. Wat een progressie heeft zij gemaakt en wat een prachtig lichaam .. dit is voor mij een goal! 

Wie ben je?

Ik ben Tara de Schutter, op Instagram wel bekend als fitdutchie_tara. Ik ben 27 jaar en heb 1 mooie dochter van bijna 3 jaar oud. Ik ben verslaafd aan series kijken, ik game graag op de PS4 (vooral als Call of Duty uitkomt) en verder vind ik het erg leuk om alles te weten over gezond en fit te blijven.

Hoelang ben jij into fitness?

Eigenlijk pas vanaf eind december 2015. Ik had een slechte periode achter de rug en woog nog maar 45 kilo. Ik begon mezelf weer bij elkaar te rapen en ging 5 a 6 keer in de week naar de sportschool. Ik ging daardoor weer meer eten en ging iets beter in mijn vel zitten. Momenteel sport ik 3 keer in de sportschool en 2 keer thuis.

img_5096

Wat vind je partner van je fit lifestyle?

Haha, overdreven.. Hij vindt het goed dat ik ermee bezig ben, maar ik moet hem ermee met rust laten. (toch is hij sinds onze relatie veel gezonder gaan eten!)

Heb je een bepaalde doelstelling?

Ik zit momenteel in mijn Level10 van mijn Herbalife challange. Dit is 3 maanden het beste van jezelf geven. Mijn doelstelling is om mijn vetpercentage naar beneden te brengen en mijn spiermassa omhoog. Het lijkt me heel vet om mijn buikspieren goed te kunnen zien.

In wat voor sportkleding train jij het liefst?

Een topje met een strakke sportbroek. Zo zie je na een training al goed hoe alles een beetje is opgepompt 😀

Hoe combineer jij het trainen met het mama zijn?

Dat is vaak wel lastig, vandaar dat ik ook weleens thuis train. Soms past mijn vriend op of gaat ze naar haar papa. Ze is onlangs voor het eerst naar de peuterspeelzaal geweest, dus zal ik meer me-time hebben om te kunnen sporten.

img_7460

Heb je weleens een blooper begaan tijdens het sporten / een training?

Dat NOG niet, maar wel wat beginnersfoutjes. Mijn ellebogen en benen te recht houden bijvoorbeeld met een oefening. In het begin was ik ook veels te fanatiek met squats, dat ik na een paar weken even niet meer kon trainen vanwege de pijn in mijn been.

Wat is jouw guilty pleasure?

Snoep… Ik moet voor mezelf weleens een cheatday inlassen en ik denk ook wel dat het zelfs goed kan zijn voor je lichaam. Even een oppepper! Voordat ik echt gezond deed eten en ging sporten, snoepte ik ontzettend veel. Voor mijn dochtertje haal ik snoepjes in huis en soms grijp ik er wel even naar. Een paar mag soms wel.. 😉

Wat wil je een andere fitmama meegeven?

Ontzettend tof dat je het doet en hiermee blijven doorgaan! Het is goed voor jezelf en je kindje kan genieten van een energieke moeder. Zo blijven we langer jong, toch? 😉

img_5753

4 gedachtes over “In the spotlight: fitmama Tara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s