WIN: Babyverzorgingsproducten Etos

Etos-baby-schuim-badjeVanaf 22 augustus jl. heeft Etos een nieuwe verzorgingslijn voor baby’s ontwikkeld. Deze verzorgingslijn is alleen op basis van plantaardige oliën en verzachtend katoenextract. 

De producten zijn ontzettend mild voor de gevoelige babyhuid.

Verpakking

De nieuwe verpakking is echt ontzettend leuk. Hebben jullie de verpakking al eens goed bekeken? Op elke verpakking staan eerste regels van kinderliedjes om zo de ouders te inspireren om mee te zingen. Hoe super lief is dat!

“POESJE MAUW.. KOM EENS GAUW.. IK HEB LEKKERE MELK VOOR JOU..”

Producten

Er zijn maar liefst 21 (aangepaste) producten in het assortiment, van bad en douche tot washandjes en huidverzorging. En zoals je gewend bent van Etos, tegen een aantrekkelijke prijs.

De geur is overigens ontzettend lekker! Een echte babygeur, subtiel maar heerlijk fris. Ik zou willen dat mijn boys nog zo klein waren. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik Daan toch echt nog wel af en toe was met baby wasgel 😉

Must knows

etos1

Winnen

En ik heb leuk nieuws! Ik mag een leuk pakketje vol met heerlijke producten weggeven aan één van mijn volgers. Wat zit er in?

-Baby zachte crème
-Baby badolie
-Baby wasgel & shampoo 2 in 1

Hoe doe je mee?

Like mijn facebookpagina Mama’s en Fitness
Laat in een reactie hieronder of op mijn facebookpagina weten voor wie je dit pakketje wilt winnen.

dav

That’s all 😀 Op vrijdag 2 september 2016 maak ik de winnaar of winnares bekend.

*AFGELOPEN*

De winnares is bekend, Kitty Verboord gefeliciteerd!

 

11 gedachtes over “WIN: Babyverzorgingsproducten Etos

  1. Wat een leuke winactie! Ik doe super mega graag mee voor mijn zoontje zodat hij weer heerlijk in badje kan met nieuw badolie enzo 😍 ben onwijs benieuwd naar de nieuwe producten

    Liked by 1 persoon

  2. Ik doe mee voor mezelf en mijn meisje Liv van 12 weken. Ze vind het heerlijk om in bad te gaan en ze begint nu enthousiast te trappelen met haar beentjes. Gevolg is dat mama net zo goed mee kan badderen. Deze nieuwe producten zou ik graag eens proberen voor haar, dan kunnen we tegelijkertijd een liedje zingen die op de verpakking staat. Leuk!! ♡

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s