Heb ik het volgehouden op vakantie?

IMG_20160813_090256

Voordat ik op vakantie ging had ik een goed voornemen, om de dag 30 minuten gaan zwemmen. Dag 1 begon goed, ik zette mijn wekker en liep om 08.45 uur richting het zwembad. Vanaf 09.00 uur tot 09.30 uur en van 20.00 uur tot 20.30 uur kon je baantjes zwemmen. Ik wilde graag de dag sportief beginnen dus koos ervoor om op de ochtend te gaan. Heerlijk, de zon scheen volop en ik was de eerste in het zwembad.

Nadat ik 6 baantjes had gezwommen, kreeg ik al ontzettend veel last van mijn onderrug. Nu is dat een redelijk zwak punt, als ik deze niet train of op een ander bed slaap, heb ik er last van dus ja.. het was ergens ook wel te verwachten. Maar ik kreeg er echt veel last van dus ik ben gestopt na 14 baantjes. Ik kwam amper het zwembad uit en ben eerst even gaan liggen om mijn rug, rust te gunnen. Geen straf natuurlijk 😉

dav

Genieten!

De dagen erna bleef ik ontzettend veel last houden van mijn rug waardoor ik het zwemmen steeds uitstelde. Ik moet zeggen dat ik daarna sowieso geen wekker meer heb gezet. We gingen laat slapen en sliepen ook uit, net als de jongens 😉 Het is immers vakantie. Na een paar dagen besloot ik toch weer op de ochtend te gaan zwemmen maar na 8 baantjes kreeg ik al zoveel last dat ik vroegtijdig besloot te stoppen. Dan maar in alle rust op een bedje genieten van de ochtendzon.

Uiteindelijk heb ik slechts 3 keer gezwommen in de vakantie en verder niks … Ja, ik had ook graag anders gezien maar ik heb volop genoten van mijn vrije dagen, van het geen benul van tijd hebben, van het lekker uitslapen, de zon welke RUIMSCHOOTS aanwezig was, de fijne tijd met mijn 3 mannen en ja … ook van een ijsje! Niet zoals de kids, elke dag maar ik geloof dat ik 5 ijsjes op heb … 😉 Een Mars ijsje is mijn 2e favoriet na een raket .. 😀

dav

FAVORIET

Woensdagmiddag kwamen we thuis en donderdagmiddag ging ik al richting sportschool, ik hield het niet langer vol haha. Ik miste het al vanaf dag 2 geloof ik. Sommige mensen verklaren me voor gek maar zoals jullie weten, ik ben gewoon GEK op trainen in het krachthonk, helemaal losgaan, jezelf tot het uiterste drijven en bovendien heeft dit een ontzettend goed effect op je lichaam!

Ik wilde donderdagmiddag alleen cardio-training gaan doen, ik had immers al weken niet meer aan de gewichten gehangen.. dus ik had het idee dat ik aardig wat spierkracht en conditie verloren zou zijn. Het ging echter vrij goed, mijn conditie bleek niet al te ver gedaald te zijn. Na 20 minuten vond ik het echter wel voldoende en wilde gewoon weer krachttraining gaan doen. Uiteindelijk heb ik nog 45 minuten benen en billen getraind. Dit ging ook best goed, qua gewicht heb ik het lichter gedaan en wat minder herhalingen.. ik kan immers niet verder gaan op de manier waar ik voor de vakantie mee geëindigd was, hiervoor heb ik er “te lang” uitgelegen maar vond dit een goed begin 😀

Zaterdagochtend besloot ik toch eens op de weegschaal te gaan staan … Ja, daar gaan we weer .. ik moet me eigenlijk helemaal niet wegen aangezien mijn kleding en de spiegel mijn meetpunten zijn maar ik wilde dit keer toch in cijfers weten wat de schade was, ondanks dat mijn kleding en de spiegel toch al wel voldoende aangaven.. broeken iets strakker, meer buik, geen lijnen meer en jaaaaaaa…. grotere borsten 😀 op de natuurlijke manier haha maar goed .. BAM, bijna 3 kilo erbij! Bijna 3 kilo in 2,5 week tijd .. OMG, hoe is dit mogelijk? Ja, niet trainen en elke dag eten .. gewoon eten wat je wil en niks schema hier of schema daar.

Goed, ik ga me er verder niet druk over maken.. zaterdagochtend ben ik opnieuw gaan trainen en ook mijn eten is al stukken verbeterd sinds ik terug ben van vakantie. Vanaf vandaag is de vakantie echt voorbij en ga ik me volledig richten op mijn fitjourney 2.0 .. zo noem ik het zelf 😉 En die kilo’s? Die verdwijnen vanzelf 🙂

Frankrijk, je was geweldig in ieder geval!

dav

Een gedachte over “Heb ik het volgehouden op vakantie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s