The Happiness Café te Eindhoven

DSC00144

The Happiness Café is meer dan een breakfast bar en lunchroom. Met pure ingredienten doen zij hun best om ons elke dag te verrassen met heerlijke slow juices, salades, yoghurt ontbijtjes en heerlijke koeken, taarten, muffins en high tea’s.

Toen ik de laatste in Eindhoven aan het winkelen was, wilde ik graag met mijn vriendin gaan lunchen bij The Happiness Café. Helaas was het ontzettend druk en was er geen plek. Nu is het ook niet heel erg groot en aangezien we al wat later waren, hadden we dit ook wel verwacht. Heel erg jammer! De website zag er namelijk veelbelovend uit!

Maar ik ben wel even naar binnen gelopen om wat foto’s voor jullie te maken en wat lekkers mee te nemen. Want oh, wij kwamen binnen en er kwam ons toch een heerlijke geur tegemoet. De geur van versgebakken carrotcakes en bananenbroden, ze lagen net af te koelen! Ik heb het nog nooit geproefd maar die geur .. O.M.G., zo lekker! Dus ik ga er zeker nog eens naartoe en dan ga ik dit de volgende keer zeker proberen.

DSC00147

Als je The Happiness Café binnenkomt zie je aan de linkse kant een ontzettend gezellige muur vol met leuke home accessoires welke je ook kunt kopen, er staan diverse tafels en stoeltjes en aan de rechtse kant staan vitrines met allerlei lekkers! De salades en broodjes / wraps worden vers gemaakt.

DSC00145

DSC00162

 

 

 

Nice to know

The Happiness Café is, op ongeveer 5 minuten loopafstand van het centraal station, gelegen aan de Nieuwe Emmasingel 9 te Eindhoven en is doordeweeks geopend van 09.30 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur en op zondag van 10.30 tot 17.00 uur.

Kun je geen plekje bemachtigen of heb je gewoon haast? Je kunt het ook meenemen 😉 Dat deed ik dus ook op de terugweg haha. IDEAAL! Zo kun je toch nog genieten van het lekkers! Ik heb 2 heerlijke salty caramel brownies meegenomen en hier heb ik ’s avonds met mijn vriend heel erg van genoten.

DSC00164

Een gedachte over “The Happiness Café te Eindhoven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s