In the spotlight: Fitmama Kim

IMG_20160426_145845

Wie ben je?

Ik ben Kim, 36 winters jong, mama van 2 kids, een meid en een jongen (Gabriela 9 jaar en Dani 7jaar), mijn hobby’s zijn sporten, uitgaan, dingen met mijn kindjes ondernemen en gewoon genieten van het leven.Hoelang ben jij al into fitness?

Ik ben sinds vorig jaar september bezig met sporten. Het was toen meer begonnen vanwege medische redenen, ik heb namelijk Fibromyalgie. Dit deed ik dan ook in een Fysiotherapie praktijk. Het begon met 2 keer in de week. Al heel snel voelde dat fijn en werd dat meer. Tot ik in januari besloot daar weg te gaan en over te stappen naar een reguliere sportschool. En nu zoveel maanden later ben ik verslaafd en train ik al een poosje, 6 dagen in de week.

Wat vind je partner van je fit lifestyle?

In het begin was het wennen voor hem. Maar al snel zag hij wat het met me deed, zowel voor mijn gezondheid als voor mijn gehele eigen ik. Nu weet hij niet beter.

PhotoGrid_1467835459551

Heb je een bepaalde doelstelling?

Mijn doelstelling heb ik al aardig behaald. Mijn gezondheid is een stuk vooruit gegaan, maar daarnaast ben ik ook 13,5 kilo afgevallen. Dus 2 vliegen in 1 klap. Wat ik nu nog wil, is vetpercentage nog iets omlaag en iets meer spieropbouw.

In wat voor sportkleding train jij het liefst?

Een sportlegging met een tanktop.

Hoe combineer jij het trainen met het mama zijn?

Ik train op het moment dat mijn kindjes op school zitten. In het weekend ga ik ook altijd, maar dan ispapa bij ze. Inmiddels zijn ze er zo aan gewend dat ze niet beter weten. Mochten we plannen hebben het weekend, dan ga ik zo vroeg mogelijk sporten, zodat ik verder heerlijk van mijn gezin kan genieten.

Heb je weleens een blooper begaan tijdens een training?

Nee, eigenlijk niet nog niet. Laten we duimen dat het zo blijft haha.

Wat is jouw guilty pleasure?

Genieten van een heerlijke cheatmaaltijd/dag!

Wat wil je een andere fitmama meegeven?

Vooral lekker blijven doen wat jou gelukkig maakt en waarbij jij je goed voelt qua sporten en voeding! Want naast mama zijn, ben je ook nog gewoon je eigen ik. Wat is er nou fijner dan een fitte, vitale en ook stoere mama te zijn? 😉 You go girls!

PhotoGrid_1467285880538

Dank je wel Kim voor je leuke bijdrage! 

3 gedachtes over “In the spotlight: Fitmama Kim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s