Duifhuizen tassen en koffers: Review Vingino Rugzak

WAT gaat het snel, nog maar 3 weken naar school en dan is het alweer zomervakantie! 6 weken vrij, hoe fijn is dat .. hopelijk hebben we dan iets beter weer dan de afgelopen weken 😉 maar goed, het duurt nog even dus het weer kan nog alle kanten op. 

Wat sowieso zal gaan veranderen is dat onze jongste knul na de zomervakantie dan ook naar school zal gaan. In de 2e week van de zomervakantie wordt hij 4 jaar en zal vanaf 5 september 2016 dan ook naar de grote school gaan waar zijn broer Sem ook zit.

Hij vind het helemaal geweldig! Ja, dan zie ik Sem de hele dag op school … dan mag ik ook in de grote zandbak, mag ik ook overblijven en mag ik ook mee op schoolreisje dan? Dan zijn de dingen die ik nu geregeld, lees dagelijks, voorbij hoor komen hihi. Maar hij heeft er in ieder geval zin in en dat is belangrijk. Op het moment is het nog onbekend bij welke juffrouw of meneer hij in de klas komt. Maar dit krijgen we nog voor de vakantie te horen dus nog even afwachten. De kans is groot dat hij bij dezelfde juffrouw in de klas komt als waar Sem nu zit.

Maar goed, Daan naar groep 1 en Sem naar groep 3. Beide jongens op school .. het zal voor mij ook wel even wennen worden denk ik .. wennen en stil 😉

Sem vind het ook wel weer spannend, groep 3 .. niet meer zoveel buiten spelen en nu echt veel meer gaan leren. Een van de eerste die hij maanden terug al riep, toen hij hoorde dat hij over ging naar groep 3 was: Mama, dan wil ik wel heel graag een nieuwe rugzak! Dat vond ik een goed idee. Aangezien Daan ook naar school gaat, vond ik het ook leuk om voor een nieuwe rugzak uit te zoeken. Zijn Woezel en Pip rugzak is immers al 1,5 jaar mee naar de peuterspeelzaal gegaan en is inmiddels ook wel aan vervanging toe.

Dus na even rondkijken kwam ik uit op de site van Duifhuizen tassen en koffers. Van Duifhuizen tassen en koffiers mocht ik twee rugzakken uitzoeken voor de jongens. Hoe gaaf is dat? Sem ging meteen voor de stoere Vingino Jeans rugzak Valco Reflex blue en Daan wilde graag de mooie Vingino Jeans rugzak Vilvado oranje.

Toen we de rugzakken super snel ontvingen konden Sem en Daan niet wachten om ze te proberen. Haha, natuurlijk waren de rugzakken leeg maar ze wilde graag even zien hoe ze stonden. Bij Daan vond ik het wel even wennen hoor, zo’n klein mannetje met zo’n grote rugzak *SLIK* maar goed. Er is in beide rugzakken genoeg ruimte voor hun drinkbeker, broodtrommel en fruitbakjes.

Mijn stoere boys hebben er onzettend veel zin in, een eerste en nieuw schooljaar! Wat staat hun allemaal te wachten en hoe zal het ze verlopen? We zullen zien. Ze hebben in een ieder geval een super stoere rugzak welke ze dagelijks mee kunnen nemen!

Voor dit artikel ontving ik een product.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s