Garnier Loving Blends

dav

Enige tijd geleden won ik een heerlijk verwenpakket voor mijn haren op facebook. Ik vond de producten zo lekker dat ik graag een korte review voor jullie wilde schrijven. 

Garnier heeft twee heerlijke oliën samengevoegd welke je haren voeden en je ontzettend zacht maken, namelijk de Arganolie en de Cameliaolie.

– Arganolie: een olie die al eeuwenlang gebruikt wordt in de beauty rituelen van vrouwen rondom het Middellandse-Zee gebied en is bekend om zijn zeer voedzame werking.
– Cameliaolie: wordt gewonnen uit een bloem die bekend staat om zijn elegante, sensuele geur en voor het geven van glans en zachtheid.

Loving Blends Shampoo

De shampoo is zo fijn. Echt een ontzettend lekkere verzorging voor je haren. Ze worden gevoed, voelen heerlijk zacht en ruiken ook heel erg lekker. Bovendien glanst mijn haar na gebruik veel meer. Zorg er wel voor dat je het goed uitspoelt, het maakt je haar zo glad dat het lijkt of je het niet uitgespoeld krijgt 🙂

Loving Blends Conditioner

Een conditioner gebruik ik niet zo vaak voor mijn haren. Deze heb ik natuurlijk wel meteen getest. Het heeft precies dezelfde werking als de shampoo, maar dan nog net wat meer 😉 Nog zachter kan bijna niet zou je zeggen .. nou, dat worden je haren wel. Ik kon bijna niks meer met mijn haar, het hing en dat was het. Het rook heerlijk, mooie glans maar ik kreeg bijna babyhaartjes 🙂 dus ik heb deze weggegeven aan een vriendin en ze is er heel blij mee.

Loving Blends Subliem masker

Een keer per week gebruik ik een masker in mijn haar. Heerlijk, 1 minuut in laten werken op de haarpuntjes en daarna goed uitspoelen. Als je je haar nog beter wil voeden, kun je het masker 3-5 minuten laten inwerken en daarna goed uitspoelen.

Lovings Blends Olie

Wil je nog wat extra verzorging voor je haar? Gebruik dan zeker de Loving Blends Olie, een paar pompjes geeft een schitterend resultaat: voeding, glans, bescherming en soepelheid.

Ik vind het stuk voor stuk heerlijke producten en ik ben er dan ook ontzettend blij mee. Je kunt deze producten in de meeste supermarkten kopen maar als je liever online besteld, kun je dit bijvoorbeeld doen op www.drogistplein.nl 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s