Fit Friends Event in Eindhoven

13344727_964006100365014_6722046368962117764_n

Lisette, ga je zondag 26 juni een dagje mee op pad met de kids vroeg een vriendin een tijdje terug. Ik zei een keer nee want ik kon niet.. ik had al iets op de planning, namelijk het Fit Friends Event (FFE) in Eindhoven πŸ˜€

Wat is het?

Een sportief evenement met 4 sportclinics en een lezing over voeding en training.Β Het FFE wordt dit jaar voor de 2e keer georganiseerd door Marly Nooijen en Simone van der KoelenΒ .

Wat een dag, de middag begon al met veel plezier in de auto. Samen met Eline hadden we het natuurlijk over onze trainingen, onze doelen en wat juist dan deze dag zouden kunnen verwachten. Geen idee, we zouden het wel over ons heen laten komen πŸ˜‰ We waren immers niet de enige deelneemsters die dit pas voor de eerste keer gingen beleven.

dav

Dagindeling

Toen we aankwamen kregen we ons roze bodylab t-shirt en deze konden we aantrekken in de kleedkamer. Ik twijfelde nog tussen een S en een M, maar de S zat prima. Daarna gingen we bij de andere fitgirls staan en was het afwachten. Om 14.00 uur werden we naar de grote zaal geleid en daar werden we verdeeld in 4 groepen. Hierna ging iedere groep naar een eerste onderdeel toe.

Yoga

Bij ons stond yoga als eerste op de planning. Nog nooit heb ik een les yoga gevolgd dus ik wist totaal niet wat ik kon verwachten. Het was 30 minuten poweryoga waarbij je in diverse houdingen gemanoeuvreerd word. Het ging me best goed af moet ik zeggen.Je voelt echt goed je spieren in heel je lichaam tijdens de yoga. Vooral de hamstrings voelde ik goed.

Dit had ik eigenlijk niet verwacht maar ben nog aardig lenig met mijn 32 jaar πŸ˜‰
Of het nou echt iets voor mij is, ik denk het niet .. laat mij maar aan de gewichten hangen en flink zweten maar ik vond het zeker leuk om eens mee te doen.

dav

Muathai

JEEJ! Boksen was mijn eerste gedachte πŸ˜€ leuk leuk! Vroeger heb ik veel kickfun gedaan en vind het nog steeds heerlijk om los te gaan op een bokszak door middel van trappen en stoten. Als eerste deden we een warming-up en daarna deden we handschoenen aan. IEHWW die waren gewoon nat van binnen .. ja, logisch natuurlijk .. er was een groep voor ons, maar toch met je handen in een natte handschoen is echt niet lekker πŸ˜‰ Maar goed, dat moesten we maar even opzij zetten want we gingen helemaal los met stoten. Nu drie dagen later heb ik nog steeds last van mijn handen πŸ˜‰

13494978_975739642524993_5093820643510725040_n

Powerlift

Dit was een les waarbij de techniek van een deadlift centraal stond. LEUK LEUK LEUK! Deadlift is een oefening welke ik heel graag uitvoer op de sportschool. Ik vind dit zo’n heerlijke oefening voor de hamstrings en billen. Laat ze maar flink branden πŸ˜‰ We kregen uitleg over de techniek, hoe we deze konden verbeteren om een perfecte deadlift uit te voeren. Super! Ik heb echt iets aan dit onderdeel gehad en heb er zeker van geleerd.

dav

13537559_974601145972176_7891727267940565571_n.jpg

Focus focus focus!

Insanity

Dit was het laatste onderdeel en dat hebben we geweten ook … In dit half uur heb ik meer zweet verloren dan de 1,5 uur daarvoor hahaha. Jumping squats, jumping jacks, sprinten op de plaats .. dat was slechts de warming up. Daarna werden we compleet afgebeuld .. ik zag op een bepaald moment gewoon sterretjes voor mijn ogen haha. Continu springen, squats, buikspieren en op het einde burpees.. lekker intensief ! Eerlijk gezegd is dit niks voor mij .. ik vind het leuk om ver te gaan maar niet zo ver dat ik sterretjes ga zien πŸ˜€

Goodiebag

Na deze topdag kregen we nog een super leuke goodiebag mee naar huis! En dit alles mede mogelijk gemaakt door o.a.: Bodylab, Justnuts, Bolero, Bites we Love, Snapnutriton en nog veel meer bedrijven πŸ™‚

dav

Ik heb echt een leuke middag gehad bij Sportvision in Eindhoven samen met ongeveer 50 andere fitgirls en het event is zeker voor herhaling vatbaar! Ik hoop er volgende keer dan ook weer bij te mogen zijn.

13501882_974613032637654_1229858176868741445_n

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s