De handige boodschappen app van de Plus

Ruim 75 procent van de consumenten maakt een boodschappenlijstje. De mensen gebruiken hiervoor steeds vaker hun mobiele telefoon in plaats van een geschreven lijst. Met de nieuwe PLUS app maakt PLUS het deze klanten nu nog makkelijker. Naast een uitgebreide boodschappenlijstfunctie – van waaruit de boodschappen direct te bestellen zijn – is de app namelijk ook voorzien van een assortiments- en aanbiedingenoverzicht, looproutes per winkel en nog veel meer handige functionaliteiten.

De complete boodschappenlijst voor alle aankopen
In de app zijn het assortiment en de aanbiedingen in de door de consument gekozen winkel te bekijken. Ze voegen producten heel eenvoudig toe aan hun boodschappenlijst. De klant kan alle boodschappen noteren in zijn boodschappenlijst, ook boodschappen waarvoor de klant niet bij PLUS terecht kan – denk aan schoenen of multomappen. Hiermee is het complete boodschappenlijstje op één plek bij te houden, zelfs zonder mobiel internet. Doordat tachtig procent van de benodigde wekelijkse boodschappen meestal herhaalaankopen zijn, is de boodschappenlijstfunctie zo gemaakt, dat klanten hun boodschappen heel eenvoudig toevoegen, afvinken en voor de volgende keer weer terughalen. Door de lijst te sorteren op de indeling van de winkel, wordt het winkelbezoek nog efficiënter.

Extra handig: Mijn PLUS account
Met het Mijn PLUS account kan de consument op meerdere apparaten aan hetzelfde lijstje werken. Zo kunnen alle gezinsleden binnen een huishouden gezamenlijk een boodschappenlijst bijhouden en nooit meer iets vergeten.

Bestellen
Bovendien zet de klant dit lijstje eenvoudig om naar een bestelling bij zijn lokale PLUS supermarkt. De bestelling is daarbij ook nog aan te passen, zodat het nog aangevuld kan worden wanneer er toch iets ontbreekt. Inmiddels bieden bijna tweehonderd PLUS supermarkten de mogelijkheid om producten te bestellen en thuis of op het werk te laten bezorgen*. Bij PLUS zijn de boodschappen in goede handen.

Meer functionaliteiten onderweg
Voorafgaand aan de ontwikkeling van de app deed PLUS uitgebreid markt- en klantonderzoek naar de behoefte aan, en verwachtingen van een app. Daarnaast is de gebruikersvriendelijkheid van de app getest om klanten optimaal te ontzorgen. In de loop van dit jaar wordt de app verder uitgebreid om hem nog completer te maken – wederom op basis van input van klanten. Zo maakt PLUS boodschappen doen nog makkelijker.

De app is gratis verkrijgbaar in Apple’s App Store en de Google Play Store.
Ga voor meer informatie over de app naar https://www.plus.nl/supermarkten.

* PLUS supermarkten met bezorgservice zijn te vinden op https://www.plus.nl/supermarkten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s