In the spotlight: Fitmama Pamela

DSC_0081Wie ben je?

Hoi, ik ben Pamela, 30 jaar oud en kom uit Gelderland. Sinds 30 maart dit jaar zijn mijn vriend en ik de trotse ouders van een mooi ventje: Gijs. In mijn vrije tijd luister ik graag muziek, spreek graag af met vriendinnen en ben ik vaak in het krachthonk te vinden. Ja, sporten is naast een heerlijke uitlaatklep ook echt een hobby van mij. Wanneer ik veel tijd over heb sta ik graag in de keuken, nieuwe gerechten uit te proberen.

Ook werk ik 3 dagen per week als doktersassistente in een huisartsenpraktijk. Dit werk doe ik alweer 6 jaar met veel plezier. Hier zie je van dichtbij wat een (on)gezonde leefstijl met je doet.

Hoelang ben jij al into fitness?

Sporten heb ik eigenlijk altijd al gedaan. Tafeltennis, badminton. Tot mijn 17 e heb ik fanatiek paard gereden. Vanaf de middelbare school ben ik eigenlijk al lid van een sportschool. Gezellig samen sporten met vriendinnen! Nouja sporten.. Vooral ouwehoeren. Sinds 2012 ben ik echt fanatiek gaan trainen met gewichten. Ik vond (en vind!) het heerlijk om in het krachthonk bezig te zijn, te werken aan m’n lichaam. Toen nog als een van de weinige dames tussen de heren. Tegenwoordig is die verdeling gelijk. Ik heb in 2013 meegedaan met de Flexchallenge: begeleiding van training en voeding door 2 oud bodybuilders.

Bij de Flexchallenge heb ik ook Jeanet Wolf leren kennen. Zij begeleidt dames die in de beste shape van hun leven willen komen. Zij heeft mij ontzettend veel geleerd op het gebied van voeding, training en het vrouwenlichaam. Na een begeleiding van 6 maanden, met tussenpozen, doe ik het nu alleen. Tot op heden gaat dat goed. Wil ik meer resultaten? Dan ga ik zeker weer met Jeanet en haar team in zee.

IMG_1641

Wat vind je partner van je fit lifestyle?

Hij snapt mijn passie. Hij heeft zelf lang op hoog niveau gekeept maar heeft moeten stoppen door een blessure. Hij vind het mooi om te zien hoe ik aan mijn lichaam werk. Daarbij mag hij zelf ook wat zwangerschapskilo’s kwijt dus eet hij graag met mij mee, haha. En met zijn tweeën kom je altijd verder dan in je eentje.

Heb je een bepaalde doelstelling?

Op dit moment: mijn oude broeken weer passen en weer lekker kracht opbouwen. In de zwangerschap heb ik vrij weinig getraind dus mijn kracht is flink gedaald.

In wat voor sportkleding train jij het liefst?

Strakke leggings welke zweetreet-proof zijn en een los hemdje.

Hoe combineer jij het trainen met het mama zijn?

Duidelijke afspraken maken. Zo train ik 3x per week ’s avonds. Op die avonden is het pap-Gijs tijd. Daar kan mijn vriend echt naar uitkijken.

IMG-20160420-WA0024

Heb je weleens een blooper begaan tijdens het sporten?

Ja, eigenwijs zijn en gaan bankdrukken zonder spotter in een lege sportzaal.. Die bult op mijn hoofd heeft er nog lang gezeten, haha.

Wat is jouw guilty pleasure?

Als ik op mijn eten aan het letten ben: suikervrije energydrank! En dan beperk ik het tot 2 blikjes per week, alleen in het weekend. En anders? Custard cakejes!

Wat wil je een andere fitmama meegeven?

Geniet van je (in mijn geval) nieuwe leven! De tijd gaat zo snel. Maar onthoudt wel, waar een wil is, is een weg.

Bedankt Pamela voor je bijdrage en wat zien je foodpics er HEEERLIJK uit!

Wil je Pamela gaan volgen? Check dan zeker haar instagram!

IMG_9370

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s