Update Killerbody dieet

dav

Dit keer een geschreven review en update over het boek ๐Ÿ˜€ Mijn eerste review deed ik vloggend, dit was even wennen maar ik kreeg leuke reacties! Maar omdat ik toch ook merkte dat het voor sommige mensen te lang duurde, schrijf ik nu het 2e gedeelte ๐Ÿ˜€

Sommigen mensen vinden het nu eenmaal leuker om te lezen .. en dat snap ik ook wel weer haha.ย 

Voor diegene die het boek van Fajah Lourens nog niet kennen. Wat gaat het boek Killerbody Dieet nu eigenlijk over?

Het boek is door Fajah geschreven om mensen te helpen om in 12 weken een Killerbody te krijgen .. nu weet ik dat dit echt niet voor iedereen is weggelegd en voor sommige mensen niet in 12 weken maar ik ben wel met heel veel mensen eens dat dit een super goede stap in de richting is met vele handvatten.

In het boek verteld Fajah wat destijds haar motivatie is geweest en ik moet zeggen, ik kan me hier nog steeds in vinden. Ik vind het ook vooral heel erg fijn dat er ontzettend veel uitgelegd wordt en er wordt zoveel informatie gegeven. De meetschema’s die in het boek staan, waar je je vooruitgang op kunt bijhouden, zijn ook erg handig. Ik meet mezelf op het moment niet .. waarom? Eerder schreef ik al een blog “Meten is niet altijd weten” en ik merk momenteel heel goed aan bepaalde spijkerbroeken dat ze weer iets te strak zitten, maar momenteel zit ik weer op de goede weg .. maar dat ik een ander verhaal ๐Ÿ˜‰ In ieder geval kun je het schema tot 12 weken invullen en zo je progressie bijhouden.

Er worden persoonlijke voedingstips gegeven, hoe te trainen tijdens je zwangerschap en er wordt verteld wat cellulite is, de oorzaken hiervan en wat je er tegen kunt doen om het verminderen. Want ik blijf erbij, helemaal weg gaan zal het niet.. althans niet bij mij. Hoe zwaar ik ook train, hoeveel water ik ook drink en hoe consequent ik dit ook blijf doen.. nee, het is zeker wel verminderd maar ben er nog steeds niet vanaf. Hoe kun je het beste je eten voorbereiden en hoe eet je op vakantie? Ook dit komt aan bod.

Goed, over enkele weken staat ook mijn vakantie voor deur. Daar heb ik heel veel zin in want ik ga gewoon genieten! Ja, ik zal echt niet elke avond mezelf tegoed doen aan Frans stokbrood met heerlijke kaas en sausjes maar genieten zal ik zeker ๐Ÿ˜‰ Ik werk het hele jaar keihard in de sportschool en deze weken ga ik gewoon genieten ๐Ÿ˜€ En minimaal trainen haha ze hebben een fitness area dus ik zou elke dag los kunnen gaan als ik wil. Maar lekker zwemmen en wandelen, niet teveel alcohol. Nu ben ik toch al geen alcoholdrinker dus dat scheelt al. En ik kan daar ook mijn eieren eten en kwark zullen ze ook vast hebben in de supermarkt. Dus deze vakantie zal het woord BALANS in mijn hoofd zitten.

De voedingsschema’s die in het boek zitten zijn erg handig. Je kunt echt een volle week vooruit. En het is opgedeeld in 3 fases. Daarnaast is er ook een eetschema voor gevorderden, wat ook weer bestaat uit 3 fases. Ik hou me er niet volledig aan, ja .. ik ben eerlijk! Maar de sla met zelfgemaakte hamburgers staan heel hoog, super super lekker! Maar ook de tonijnsalade is een favoriet. Maar er staan zoveel lekkere dingen op. Net als tussen de recepten die ze deelt ๐Ÿ˜‰

Dan de trainingsschema’s die opgesteld zijn. SUPER! Ze zijn heel goed thuis en op de sportschool uit te voeren omdat je van alle oefeningen een voorbeeld ziet. Je weet dus meteen wat je moet doen ๐Ÿ˜‰ En deze workouts zijn ook weer in verschillende fases op te bouwen. Ook zijn er schema’s welke je alleen op de sportschool uitvoert, dit omdat je er apparaten voor nodig hebt. Maar het enige jammere aan deze schema’s vind ik dat er alleen een omschrijving van ziet. Nu weet ik best wel een hoop benamingen van namen maar als je nooit in de sportschool komt, moet je google en youtube erbij halen om een voorbeeld van de oefeningen te zien. Dat is nog steeds een minder puntje maar dan ook het enige!

Ik ben ook DOL op de recepten die er gedeeld worden.. het zijn er misschien niet zo heel veel maar je wordt verrast met ideeรซn voor ontbijt, lunch, diner en smoothies ๐Ÿ˜€

Nogmaals wil ik aangeven dat ik nog steeds zeer enthousiast ben over het boek en ik het een echte aanrader vind!

Ben je nieuwsgierig geworden? Het boek is onder andere te bestellen bij bol.com.bol.com.

 

Een gedachte over “Update Killerbody dieet

  1. Ja, dit boek staat ook op onze verlanglijst, misschien als verjaardagscadeau๐Ÿค—๐Ÿค— schrijf je hoe het met je gaat, tijdens deze 12 weken?๐Ÿค”๐Ÿค” We zijn namelijk erg benieuwd en wensen jou nu al heel veel succes en plezier!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s