Het is geen kwestie van tijd ..

now-1272358_1280

Het is geen kwestie van tijd, maar van prioriteit! Dit zijn de woorden van Fajah Lourens in haar boek Killerbody dieet en hier wil ik graag verder op ingaan.

Er wordt zo vaak aan mij gevraagd, hoe doe je het toch allemaal? Kids, werken, je huishouden, vrienden en sporten. Ik snap echt niet waar jij de tijd vandaan haalt om zo vaak te gaan sporten. Lieve mensen, het is geen kwestie van tijd hebben maar tijd maken. Prioriteiten stellen.

Momenteel train ik 4 – 5 x per week en ja, ik ben nog gewoon aan het werk, mijn huis is schoon en op orde. Ik heb tijd voor de kids en ik heb ook nog vrije tijd 😀 Maar ja, hoe dan?

Plannen

Nou, het is heel simpel –> plannen. Ik sport 4 x per week in de sportschool en een eventuele 5e keer doe ik thuis wat oefeningen. Ik sport maandagmiddag, woensdagavond en donderdagmiddag of soms skip ik deze training en dan ga ik vrijdagavond. Sporten doe ik sowieso als de kids op bed liggen en mijn vriend thuis is of als ik vrij ben en zij op school zitten. In het weekend probeer ik zaterdag of zondag te gaan, het liefste op de ochtend… dan is het nog lekker rustig 😉

Ben ik dan nooit moe of heb ik weleens geen zin? Natuurlijk heb ik weleens geen zin of ben ik echt moe maar toch weet ik me dan, op dat moment, naar de sportschool te slepen. Ik weet immers waar ik voor train .. nog altijd voor een betere versie van mezelf! En ik moet eerlijk toegeven, als ik eenmaal binnen en heb opgewarmd heb ik er ook weer helemaal zin in. Lekker muziekje op, handschoentjes aan en knallen maar!

CYK8zjdWcAAHSU5

Ik doe dit nu al 16 maanden elke week (behalve als ik ziek ben, dan lig ik echt plat en gun ik mijn lichaam rust om te herstellen) … 😀 en het bevalt me echt prima! Er is een knop omgegaan en die blijft om. Tijdens een zomervakantie moet ik echt afkicken .. ja, I know, het is misschien wel een soort verslaving maar het feit dat ik niet helemaal los kan gaan in het krachthonk maakt me onrustig haha. Het scheelt dat we een camping hebben met een fitness area 😀 JEEJ! Het stelt niet veel voor maar ’s ochtends vroeg een rondje over de camping en afsluitend wat oefeningen en ik ben heel blij 🙂

Moeite heb ik er niet mee, het is een lifestyle geworden. Een lifestyle waar ik me goed en happy bij voel en welke ik zal blijven houden. En als ik het kan, kan jij het ook 😀

ZLcT6aNdQj

 

 

Een gedachte over “Het is geen kwestie van tijd ..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s