Pixie.nl

dav

Zijn jullie het met me eens als ik zeg, sportkleding kun je nooit genoeg hebben? 🙂

Sportkleding kún je echt niet genoeg hebben. Zeker niet als je zeer regelmatig traint en er ook zoveel leuks overal te koop is! 

Leggings staan bij mij op nummer 1 qua koop denk ik .. dit komt omdat ik nog steeds afslank in centimeters en het voornamelijk van mijn benen en billen afgaat, met als gevolg –> afzakkende broeken. Nu kun je overal leuke sportkleding kopen maar ik wil toch ook wel sportkleding wat kwalitatief goed is. Aangezien ik het meeste mijn benen en billen train en aardig wat lunges en squats maak per keer, wil ik absoluut niet dat mijn leggings doorschijnen. Ik vind het nogal gênant namelijk als je een diepe squat maak en de mensen achter je kunnen zien wat voor soort en kleur ondergoed je aan hebt.

sdr

Handmade

Nu kan ik jullie vertellen dat de leggings van Pixie niet doorschijnen. Alle kleding wordt op maat gemaakt waardoor je dus nooit meer een te lange of korte broek besteld. Als je via de website besteld dien je je maten door te geven, inclusief de binnenbeenlengte (indien je dus een sportlegging besteld 🙂 ) En weet je wat ook zo leuk is? Je kunt het ook nog laten bedrukken met tekst in kleur naar keuze. Als je twijfelt over de kleur kun je eerst ook nog een kleurstaal op laten sturen. Wat een service!

De sportkleding wordt gemaakt van microfiber en Supplex waardoor de kleding erg fijn zit.

Ik ontving deze legging van Pixie waarop de tekst stond, I can I will 😀 Vond deze wel erg toepasselijk. De legging is op maat gemaakt en past dus perfect. Zoals jullie kunnen zien valt de legging net onder mijn navel en valt dus lekker hoog. Hij is eigenlijk nog hoger met de bovenste band kun je omslaan zoals je op onderstaande foto’s ziet.

DSC00096

DSC00097

De legging zit echt super lekker! Hij zakt niet af en schijnt niet door. Zelfs na een wasbeurt zitten de letters er ook nog prima op en is de legging niet gekrompen. Het enige kleine nadeeltje vind ik persoonlijk de dubbele band bovenaan. Gewoonweg omdat dit bij mij niet op z’n plek blijft zitten, misschien ben ik een pietleut maar ik wil die band netjes hebben zitten maar door de bewegingen die ik maak verschuift het steeds. Misschien moet ik me er niet zo aan ergeren en gewoon laten zitten 😉

Good to know

  • Wist je dat Pixie niet alleen sportkleding heeft?
    Ze hebben ook danskleding, yogakleding en hardloopkleding.
  • Sneldrogend materiaal dus hoeft –> MAG niet in de droger
  • Handgemaakt
  • Gratis verzenden binnen Nederland boven de € 45,00.
  • Levertijd binnen 5 – 8 werkdagen

Ik ben trouwens ook al eigenaresse sinds vorig jaar september van deze TE GEKKE roze hoodie welke ik destijds ook zelf heb ontworpen .. nou ja, mijn eigen tekst op de hoodie heb laten zetten 😉 De hoodie draag ik nog geregeld en is nog net zo mooi als dat ie was! Echt een top product.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan zeker eens een kijkje op www.pixie.nl  😀

 

bty

Voor dit artikel ontving ik een product

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s