Stoere jongens t-shirts bij Zeeman

zeeman

Zoals jullie weten ben ik mama van 2 zoontjes. Sem is 6 jaar en Daan wordt eind juli alweer 4 jaar. Maar jee, wat groeien ze toch  snel! Toen het mooie weer vorige week dan eindelijk aanbrak kwam ik er achter dat ik nieuwe t-shirts nodig had. Sem had nog wel een aantal shirts en daarvoor had ik al het een en ander gekocht maar voor Daan had ik nog maar 3 passende shirts. En een jongen met 3 t-shirts de lente en zomer door laten brengen is onmogelijk 😉 

Dus ik haastte me naar de Zeeman in mijn dorp. Ik ben eerlijk, ik vind de kleding niet altijd leuk maar dit keer was ik blij verrast. Wat een ontzettend leuke kinderkleding hadden ze er! Volop keuze voor meisjes. Voor de jongens was de keuze iets minder maar echt zo ontzettend leuk. Al snel had ik mijn handen vol met t-shirts voor Daan. Ik kon echt geen keuze maken 😉 En voor Sem zag ik ook zoveel leuks hangen. Eigenlijk wilde ik alles wel meenemen. Denkende dat Sem toch al wat nieuwe t-shirts in zijn kast had, heb ik de allerleukste uitgezocht. Voor Daan ben ik uiteindelijk naar huis gegaan met 5 t-shirts waarvan de duurste slechts € 3,99 was.

Sem heeft een shirt in maat 122/128 en de shirts van Daan zijn 98/104. De maten zijn precies goed!

IMG_20160514_180359IMG_20160514_180416

 

Ik heb sommige shirtjes al een keertje gewassen en het ziet er nog prima uit. Ben ontzettend blij met deze stoere shirtjes voor mijn boys en ik loop vast nog eens de winkel binnen om te kijken of er nieuwe t-shirts hangen 😉

davdav

 

Nu ben ik heel erg benieuwd of jullie ook weleens bij Zeeman kinderkleding kopen 😀

4 gedachtes over “Stoere jongens t-shirts bij Zeeman

    • Yes, ik kocht er ook veel rompertjes inderdaad. En nu nog veel ondergoed en sokken voor de kids. Broeken niet maar shirtjes daarentegen dus wel. En ben net als jou tevreden over de prijs/kwaliteit dus zeker een reden om er weer eens te kopen!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s