AFGELOPEN Review en winactie: Ricedream

IMG_20160501_115912.jpg

Onlangs ontving ik een pakket met diverse smaken plantaardige melk van Rice Dream. Ik wil jullie graag laten weten wat ik ervan vond en bovendien maak je nog eens kans op 1 van de 4 pakketten met 4 stuks welke ik weg mag geven!

Mijn eerste indruk .. WAT een lekkere smaken! Niet alleen om te drinken maar zeker ook om mee te koken of bakken šŸ™‚

Even een korte uitleg, Rice Dream is een zuivelvrij alternatief vol met vitamine B12 en D3. HetĀ zuivelvrij alternatief voor melk en soja wordt gemaakt van de beste Italiaanse rijst en is van nature lactosevrij. Het heeft ook een laag vetgehalte en bevat geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en bewaarmiddelen. Rice Dream is 100% natuurlijkĀ en licht gezoet door de natuurlijkeĀ suikers in de gegiste rijst. Doordat ze 100% plantaardig zijn, zijn ze geschikt voor veganisten en vegetariĆ«rs.

En dan nu kort over de verschillende varianten.

De Rice Dream Chocolate moest van de kids als eerste open en deze was heel snel op. Wat een ontzettend lekkere chocolademelk! Misschien nog wel lekker als De Enige Echte šŸ˜‰ Deze krijgt een dikke 10 van mij en de kids. Wij hebben het echt gedronken als chocolademelk maar ik kwam een heerlijk recept tegen en dit ga ik zeker ook eens maken .. ChocoladecrĆ©me.

De Rice Dream Original Calcium was ook erg lekker! Eerlijk gezegd, wij zijn geen melkdrinkers hier in huis maar deze was echt erg lekker!

Met de Nut Dream en Almond Dream heb ik gebakken šŸ™‚ Echt een goede basis voor lekkere pannenkoeken of een appeltaart.

De Rice Dream Vanilla Organic was voor mij een super lekkere basis voor het maken van smoothies. Denk aan een heerlijke smoothie met aardbei, sinaasappel en peer? Of sinaasappel en ananas en zo kan ik nog heel wat meer lekkere combinaties bedenken! šŸ˜€

Doe eens een scheutje in je koffie voor een heerlijke Vanille Latte šŸ˜‰

En nu heel leuk nieuws! Ik mag 4x een pakket weggeven met 4 smaken.. welke smaken zal een verrassing zijn šŸ˜‰ Wil jij daarop kans maken?

Laat dan een berichtje op facebookĀ achter met de reden waaromĀ jij wilt winnen, delen is niet verplicht maar wordt welĀ gewaardeerd. En natuurlijk is het ook erg leuk als je mijn pagina liked .. zo blijf je op de hoogte van nog veel meer leuke tips, recepten EN reviews!

Een gedachte over “AFGELOPEN Review en winactie: Ricedream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s