In the spotlight: fitmama Kelly

12930803_1018835824853696_1566437263_n

Wie ben je?

Hee! Ik ben Kelly, 25 jaar en mama van twee dochters: Lana van 2,5 jaar en Aimy van bijna 12 weken. Ik ben dol op leuke dingen doen, sporten, gezellig shoppen, lunchen met vriendinnen, uit eten met mijn man, maar ook gewoon lekker erop uit met de kindjes.

Hoelang ben jij al into sporten?

Ik ben al 7 jaar helemaal into sporten. Dit begon simpel met wat lessen Zumba en Spinning maar later ging ik serieuze sportprogramma’s volgen zoals P90X (voorloper op Insanity) en Turbofire. Daarna werd ik lid van de sportschool waar ik al heel wat jaartjes Bodypump en Xco lessen volg. Momenteel train ik sinds 6 weken na de tweede bevalling per een personal trainer via het Newborn Fit mama programma.  

12976228_576979495817881_1616900897_n

Wat vind je partner van je fit lifestyle?

Hij steunt me volledig en is zelf ook heel sportief. Hij volgt momenteel ook p90X en samen motiveren we elkaar om te sporten en gezond te eten. Dit helpt om het goed vol te houden en allebei fit en gezond te leven. 

10654885_445760905631959_1658206681_n

Heb je een bepaalde doelstelling?

Ik wil me fit en gezond voelen en weer strak in mijn vel van voor de zwangerschap komen. Op langere termijn is mijn doel om mijn lichaam zo gezond mogelijk te houden en zo mijn diabetes positief te onderhouden.

In wat voor sportkleding train jij het liefst?

Van alles en nog wat. Van Nike tot aan Lidl sportkleding, het maakt mij weinig uit zolang het mooi aansluit, ademend is en lang meegaat.

Hoe combineer jij het trainen met het mama zijn?

Ik train 3x per week en dit doe ik als mijn man thuis is. We lossen elkaar af zodat we allebei kunnen sporten. Eigenlijk gaat dat vanzelf. Ook wandel ik veel met de kinderen en ben ik met hen veel buiten wat ook wat beweging geeft.

Heb jij weleens een blooper begaan tijdens het sporten?

Weleens mijn shirt binnenstebuiten gedragen haha, verder geen bloopers begaan.

Wat is jouw guilty pleasure?

Chocolade en wijn!

Wat wil je een andere fitmama meegeven?

Doe het voor jezelf! Als jij je fit en gezond voelt dan straal je dit uit en geef je een goed voorbeeld mee aan je kinderen, maar blijf van jezelf houden en doe alles met mate 😀 

12960012_249966162022341_1971354001_n

Lieve Kelly, dank je wel voor je leuke bijdrage 😀
Wil je Kelly blijven volgen? Dit kan via facebook, instagram & twitter!

Bovendien is Kelly eigenaresse van een ontzettend leuke Mama en Lifestyle blog, genaamd KellyCaresse.nl !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s