Sportoutfit: The North Face

IMG_20160430_141931

Sportkleding .. je hebt het in alle soorten en maten! Ik draag het liefste een strakke legging tot mn enkels haha daar voel ik mij gewoon het prettigst in. MAAR ook als het warm .. heel warm is, wil ik graag sporten en ja, dan zeg ik eerlijk .. een lange legging is dan best wel heel erg warm 😉 Vorig jaar waren wij op vakantie in Zuid-Frankrijk en had ik een short van joggingstof meegenomen en heb daar mijn workouts in gedaan. Ja, ook dan geef ik toe aan een kort shortje 😉

Ik zeg eerlijk, ik zie mezelf NOG niet in een kort shortje in de sportschool mijn legday uitvoeren, daarvoor ben ik toch nog iets te onzeker over mijn benen maar goed, daar wordt momenteel heel hard aan gewerkt en dit gaat de goede kant op. Maar daar wil ik het nu niet met jullie over hebben hahaha.

Wel wil ik het met jullie hebben over het kledingmerk The North Face. Enige tijd geleden heb ik dit geweldige setje aan mijn sportgarderobe mogen toevoegen en ik moet jullie zeggen, ik ben er heel blij mee! Ik heb al aardig wat thuis-workouts in dit fijne setje uit mogen voeren.

Het shortje betreft de Women’s Flight series short en komt uit de s16 collectie van The North Face en het betreft een kort, loszittend model en is voorzien van een binnenbroekje. Op de achterkant zit een klein zakje met een rits. Op de voorkant zit een reflecterend logo. De short tekent overigens niet af, erg fijn 😉 De short kost € 80,00.

Het shirt betreft de Women’s Dynamix S/S. Het is een maat s en valt normaal, niet strak gelukkig maar lekker los voor veel comfort tijdens het trainen. Ook is het een fijne, ademende stof, namelijk 88% polyester en 12 synthetisch. Bovendien is het shirt super snel droog na het wassen en hoef je het niet te strijken. Het leuke vind ik dat ik het t-shirt ook op nog eens op veel andere leggings kan dragen. Echt een heel fijn t-shirt om in te trainen! Het shirt kost € 55,00.

dav

 

 

Dit artikel bevat een product welke ik heb mogen ontvangen.

3 gedachtes over “Sportoutfit: The North Face

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s