Hoe gaat het nu, nu de Clean 9 kuur voorbij is?

IMG_20160403_121843

WOW! Alweer meer dan een week geleden dat de Clean 9 kuur gestopt is .. Jee, de tijd gaat echt super snel! Misschien vinden jullie het wel leuk om te lezen hoe het nu gaat? Of ik nog net zo goed slaap, meer energie heb maar vooral .. of de kilo’s en centimeters er nog af zijn 😀

Oh, wat was ik blij dat ik weer “normaal” kon ontbijten en lunchen .. Geen Aloë Vera meer en geen shakes als lunch 😉 Ik begon meteen goed door mijn avondmaaltijden rond de 600 calorieën te houden en natuurlijk bleef ik fanatiek trainen.Nadat ik precies 1 week was gestopt was ik benieuwd of ik was aangekomen of niet dus ja, op de weegschaal .. maar nee, niks aangekomen .. gewoon nog precies hetzelfde! En dat zonder alle pillen, Aloe Vera en shakes .. ik ben weer crackers, eieren en kwark gaan eten 😀 top! Daar was ik blij mee!

Mijn lunch bestond de ene dag uit, twee speltcrackers met kaas en een eitje, zelfgemaakte tonijnsalade en de andere dag uit een wrap met kipfilet, roomkaas en rucolasla. Erg lekker en ik zit nog steeds elke keer vrij snel vol!

dav

Verder voel ik me echt nog steeds goed, slapen doe ik als een roosje en energie heb ik nog elke dag volop en dat met mijn kids, werk, huishouden en 4x per week sporten hahaha. Ja, het heeft me echt een boost gegeven hoor!

Qua trainen gaat het ook lekker, afgelopen maandag met een nieuw schema voor de benen en billen gestart en dat is een pittige! Gisteren dacht ik, ik zal me weer eens meten .. ik wil namelijk voor de zomer een vetpercentage van in de 20% te zitten dus ik wilde weten hoe ik er nu voor stond. Warempel, mijn vetpercentage is op dit moment gewoon al 20,4% en ik ben een kilo lichter als de dag dat ik stopte met de Clean 9 😉 WOW, geluksmomentje!

Tja, dit doel heb ik behaald ieder geval .. of ik nu stop? Nee .. nu wil ik kijken of ik m nog kan verlagen .. onder de 20% zou mooi zijn. Ik train volgens mijn eigen schema, eigen manier, eigen tempo maar ik weet nu wel 100% zeker dat de Clean 9 me een extra boost heeft gegeven!

Als je nu nog zou twijfelen .. niet doen! Ik blijf er bij .. een betere start voor een gezondere en fittere lifestyle kun je niet hebben 😀

Bestellen

Heb je een besluit genomen en wil je met de Clean 9 gaan starten? Stuur me dan een berichtje hieronder of via facebook. De kosten voor de volledige kuur zijn € 127,35 inclusief verzending.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s