In the spotlight: fitgirl Ashley

PhotoGrid_1446307415095

Jullie zijn gewend dat ik geregeld een fitmama in the spotlight zet. Ik wil echter af en toe ook andere fitgirls in the spotlight zetten.

En waarom? Omdat ook ik nog altijd veel inspiratie bij andere fitgirls haal. En er zijn ook veel fitgirls met een eigen verhaal. En ondanks dat ze nog geen mama zijn, wil ik ook zo nu en dan dan deze dames in the spotlight zetten. Dit verdienen ze gewoon! We beginnen dan ook met fitgirl Ashley. 

Wie ben je?

Mijn naam is Ashley Boedrie en ik ben 30 jaar. Ik woon sinds eind 2012 in Rotterdam, daarvoor woonde ik in Almelo. Sinds maart dit jaar werk ik als ambulant begeleider bij ASVZ (organisatie die mensen met een verstandelijke beperking ondersteuning biedt), de jaren daarvoor heb ik met kinderen, straatjongeren en mensen met een psychiatrische stoornis gewerkt. In het dagelijks leven werk ik tussen de 22 – 32 uur per week, ik kan mijn werktijden zelf indelen. Ik plan mijn sporten hier omheen.

Hier heb ik zelf nog even een aanvulling 😀 Ashley is ook eigenaresse van een webshop genaamd Fitgirlssquat.  In de website vind je een geweldige collectie aan tops, leggings en swimwear! Ik heb “pas”  1 legging van het merk Superhot maar o wat een geweldige legging! Schijnt niet door en zakt niet af .. dus 100% squatproof! 😉  Hieronder een kleine greep uit de geweldige collectie! fgs

Hoelang ben je al into fitness?

In het verleden heb ik paardgereden, vanaf mijn 8ste tot 27e ging ik elk weekend op concours met mijn moeder. In 2010 maakte ik kennis met hardlopen; van 3.5 km met tussenpozen dat ik wandelde,tot 21 km aan één stuk met een gemiddelde snelheid van 12 km per uur! In 2012 ben ik begonnen met boxingbag/kickboksen en een half jaar later begon ik thuis met krachttraining. Eerst maakte mijn vriend mijn fitnessschema, maar al snel ging ik mij meer verdiepen in krachttraining en maakte ik mijn eigen schema’s. Toen ik een jaar thuis getraind had, heb ik de stap gezet om het krachthonk te betreden in de sportschool. Het leuke aan krachttraining vind ik, dat je steeds sterker wordt en je lichaam ziet veranderen. Krachttraining doe ik elke ochtend (maandag t/m vrijdag), daarna nog een uur boxingbag. Op zondag doe ik padstraining en ik wil het hardlopen ook weer gaan oppakken (ik ben een mooi weer loper ;-))

Wat vind je partner van je fit lifestyle?

Mijn partner is zelf ook een fanatiek sporter en een gezonde eter, dus hij begrijpt precies waarom ik deze lifestyle heb. Hij motiveert en helpt mij wanneer ik even in een dipje zit. FB_IMG_1447012680121

Heb je een bepaalde doelstelling?

Vorig jaar rond deze tijd was mijn vetpercentage onder de 20%, dit wil ik graag weer bereiken.Volgens mij is een vrouw nooit tevreden, dus tjaaa ik wil nog lekkerder in mijn vel komen te zitten dan dat ik nu al doe. Mijn doel is om mijzelf uit te blijven dagen op het gebied van sport. Ik ben op dit moment bezig met de opleiding voor personal trainer, het is mijn passie om andere mensen teon dersteunen/begeleiden in datgene wat zij willen bereiken. Het motiveert mij om anderen te zien groeien en het geeft mij voldoening als ik hen daarbij kan helpen.

Wat is volgens jou het grootste misverstand over girls into fitness?

Ik heb een allergie voor meiden die denken dat ze TE breed worden door krachttraining te doen. Voordat dit gebeurt dan moet er wel heel wat gebeuren zeg ik altijd maar.

In wat voor sportkleding train jij het liefst?

Ik train het liefst in een legging en een sporttop, natuurlijk uit mijn eigen webshop! PhotoGrid_1458816886648

Train je alleen of met een trainingsmaatje?

Ik train tijdens de krachttraining het liefst alleen, maar af en toe train ik ook wel met een trainingsmaatje. Het voordeel daarvan is dat diegene je kan motiveren. Echter train ik liever zelf aangezien ik dan lekker mijn eigen ding kan doen en zo zwaar kan trainen als ik zelf wil. Met boxingbag/padstraining train ik het liefst wel met een vast iemand.

Heb je weleens een blooper begaan tijdens het trainen?

Tijdens het kickboksen was ik zo erg aan het zweten. Ik moest een trap geven, ik draaide mijn voet naar links maar door het zweet draaide ik verder. Ik maakte een pirouetje en viel op de grond.

Wat jouw guilty pleasure?

Ongegeneerd gefilmd en gefotografeerd worden door Corné, om terug te zien hoe mijn oefeningen eruit zien en om reclame te maken voor onze webshop. Tijdens het trainen mijzelf goed in de spiegel bekijken. Wat mij vooral een kick geeft is wanneer mensen vragen welke specifieke buikspieroefeningen ik doe, waarop ik antwoord: “geen”. Die blik die mensen dan op hun gezicht krijgen, geweldig! Door mijn doorzettingsvermogen en de progressie die daarop volgde zit ik nu heerlijk in mijn vel, ben ik fit en trots op mijzelf! PhotoGrid_1442182483632

Wat zou je andere fitgirls mee willen geven?

Keep going, het maakt niet uit welk doel je hebt. Wil je afvallen, een betere conditie krijgen of in spiermassa aankomen… Er zijn altijd ups en downs waarmee je moet dealen, als je maar voor ogen hebt waar je naartoe wilt.

WIL JE MEER ZIEN VAN ASHLEY, VOLG HAAR DAN OP INSTAGRAM !

ASHLEY, BEDANKT VOOR JE LEUKE BIJDRAGE 😀

7 gedachtes over “In the spotlight: fitgirl Ashley

  1. Totally in love with this fiitgirl! En ik heb ook al een legging en top gekocht van haar webshop, ze zijn absoluut geweldig. Love the prints, ze zitten als gegoten en als een tweede huid als je moet trainen.

    Liked by 1 persoon

  2. Je hebt het verdient wijffie je bent echt en toppertje een motiveerde en helpt mensen zo goed ben blij dat ik je heb leren kennen want dankzij jou zie ik nu zo veel verschil aan me lijf thanks mop

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s