Het zit er op! De clean 9 kuur is voorbij ..

dav

Zo, het is voorbij ! De 9 dagen van de kuur Clean 9 zitten er op .. en ik ben heel eerlijk als ik zeg, ik ben er blij mee ! Maar de dagen zijn wel omgevlogen hoor. Hoe is het me uiteindelijk verlopen en wat heeft het me allemaal opgeleverd?

In het begin wist ik totaal niet wat ik moest verwachten, ja weinig tot niks eten haha dat onthield ik meteen maar wist ik niet hoe het me allemaal zou vergaan.

Hoe voel ik mij nu?

Goed ! Ik slaap echt heel erg lekker en ik bruis van de energie. Ik heb geen moeite meer om ’s ochtends mijn bed uit te komen en heb de hele dag zin om van alles te doen haha. Misschien ligt het wel aan het weer… maar dat denk ik niet! Vorige week ben ik zelfs 4x naar de sportschool gegaan voor een flinke training en dat ging wel super lekker.

Mijn “drang” naar suiker is zo goed als weg en water vind ik nog lekkerder als dat ik het al vond 😉 Op dag 9 stond een lunch gepland maar deze heb ik op 8 dag al gepakt. Ik had zo’n ontzettende zin in een cracker. Dus ik heb tijdens de lunch twee crackers met filet americain en rucola sla gepakt. Dit was zo lekker! Het water liep me al in de mond terwijl ik het klaarmaakte. Nu hoor ik je denken, had je dan toch honger? Nee, ik heb echt geen één moment honger gehad of een rammelende buik.

Ja, ik zeg eerlijk .. de eerste twee dagen zijn achteraf gezien het zwaarste omdat je op deze dagen alleen drinkt en niks mag eten .. Nou ja, voor mij was het de 2e dag het zwaarst, toen stond ik trillend in de keuken ’s avonds en ook was dit aan mijn humeur te merken. Maar goed, dat overleef je wel 😉 Vanaf dag 3 tot en met dag 8 mag je avondeten. Ik heb zelf lekkere gerechtjes gemaakt die ik voorheen ook maakte maar in het paarse boekje staan voldoende lekkere en gezonde recepten die je kunt maken.

Ik heb wel een aantal dagen genoten van mijn aardbeien snack! Hmm.. ik kreeg helemaal zin in de zomer 😀

dav

Maar … ik had op dag 8 gewoon echt behoefte aan meer dan een shake in de middag .. het klinkt heel raar en het is lastig uit te leggen maar ik heb het gewoon nodig denk ik. Dus ik heb dit gepakt en dat beviel me prima. Erg lekker om weer een cracker met beleg te eten in de middag! 😀

Resultaten

Ik voel me lichamelijk echt beter als voordat ik aan de clean 9 begon, nogmaals ik slaap lekker en ook mijn kleding zit beter. Na 9 dagen ben ik 2.1 kilo lichter als in het begin. Dit had misschien meer geweest als ik niet 4x aan de gewichten had gehangen maar ja, energie teveel EN ik kon mijn trainingen ook gewoon niet overslaan dus ja, mijn spiertjes zijn wel door gegaan met groeien. Maar ik was hiervoor ook al gezond bezig en op een redelijk laag gewicht dus dat zal ook meetellen maar de centimeters tellen natuurlijk ook .. in totaal ben ik 6 centimeter kwijt ! Daar ben ik blij mee 😀 precies op de juiste plek ook nog, taille, heupen en bovenbenen. Je kunt het ook goed zien aan me. Ik ben ook in mijn gezicht en op mijn schouders een stukje smaller geworden en ik heb een nieuwe spijkerbroek gekocht, JEEEJ! Mijn andere broeken werden al te groot maar nu helemaal haha. Dus bij de Bershka een super leuke skinny gekocht, heel blij mee. Het enige kleine minpuntje .. mijn buikspieren zijn verminderd .. dit komt echt denk ik doordat veel minder aan calorieën binnen heb gekregen. Waar ik voorheen tussen de 1900-2000 zat, zat ik nu maar rond de 1100 calorieën.

dav

Maar goed, ik krijg mijn abs wel weer terug 😉 Daar maak ik me niet druk om. Een ander resultaat van deze kuur, ik ben eten zo gaan waarderen! Alles ruikt 10x lekkerder en de smaak is gewoon zoveel beter. Ik genoot echt van een cracker en een eitje, heerlijk!

Hoe nu verder

Ik was voordat ik aan deze kuur begon al goed op weg en at volgens een eigen opgesteld schema, dit omdat ik bezig ben met spieropbouw. Dit ga ik zeker weer oppakken. Ik heb een ruime week uitgekeken naar mijn kwark en eitjes dus die staan weer op mijn schema genoteerd. Ik blijf in ieder geval ook wel lekker veel water drinken, ik dronk al geregeld water maar zit nu dagelijks op 8 of 9 glazen en dit blijf ik volhouden. Lekker!

Sporten deed ik al maar zal ik blijven doen .. 3 – 4 x per week zal ik blijven trainen, in de sportschool of thuis .. genoeg aanbod ieder geval hihi

20160105_135653Consequent zijn is zo belangrijk, of het nou is met eten of met bewegen .. zorg voor een ritme!

Wat ik ook weer zal doen is weer eens een week bijhouden wat ik eet middels een eetdagboek! Dit heb ik al eerder bijgehouden en toen hebben een aantal volgers aangegeven dit graag te blijven lezen dus ik ga dit volgende week weer bijhouden en dan deel ik dit uiteraard weer met jullie 😉

Voordelen Clean 9:

  • Een start voor een fittere lifestyle
  • je slaapt beter
  • je bruist van de energie
  • je honger en drang naar suiker is weg
  • motivatie om op deze weg door te gaan
  • je gaat eten waarderen

Nadelen Clean 9:

  • prijzig
  • de aloë vera smaakt ook na dag 9 niet lekker
  • ik had het vooral ’s avonds een stuk kouder

Zoals je kunt zien zijn er meer voordelen als nadelen dus het is voor mij zeker iets wat ik zou doen! Bovendien zijn voor 2 van de 3 nadelen wel een oplossing te vinden 😉 Het prijzige is het enige wat overblijft maar ik zou dit zeker wel over hebben voor een start van een gezonde en fitte lifestyle met structuur.

Bestellen

Ook de Clean 9 kuur bestellen? Dat kan gemakkelijk, stuur me een berichtje onder deze blog of via facebook. Je krijgt vele gratis extra’s zoals extra info en tips waarmee je zo succesvol mogelijk de kuur kan doen daarnaast krijg je ook een gratis maatbekertje. De kuur is €127,35 inclusief verzending.

Lees hier hoe het eerder ging!
Het begin van de clean 9!

 

Een gedachte over “Het zit er op! De clean 9 kuur is voorbij ..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s