In the spotlight: Fitmama Noortje

image1

Wie ben je?

Ik ben Noortje Houwers. Ik ben 27 jaar en alleenstaande moeder van 2 geweldige kinderen genaamd: Dilann van 5 jaar oud en Lia van 3 jaar oud. Mijn hobby’s zijn natuurlijk heel afgezaagd: fitness, winkelen, terrasje met goed weer. 

Heb je een bepaalde doelstelling?

Ik ben naar de Sapcup’15 geweest doordat een vriend meedeed. Daar zag ik al die meiden lopen, zo zelfverzekerd en ik vond het zo mooi. Daardoor ben ik ook gaan sporten. Ik wil net zo zelfverzekerd en goed in mijn vel zitten als hun en daarom wil ik meedoen aan de sapcup’16 zodat ik hopelijk ook zo zelfverzekerd kan worden.

In wat voor sportkleding train jij het liefst?

Ik sport het liefst in een strakke broek en een los langer truitje. Dit vind ik het fijnste zitten in plaats van een losse broek.

IMG_20160325_205523

Hoe combineer jij het trainen met het mama zijn?

Omdat mijn dochter nog niet op de basisschool zit is het op het moment wel lastig met plannen maar ik heb nu gewichten gehaald om thuis te sporten.
En op dinsdag, woensdag en donderdag ochtend ga ik naar de sportschool voor legday. Zodra mijn dochter op de basisschool zit (dit jaar) kan ik alles in de sportschool doen.
image7
Heb jij weleens een blooper begaan tijdens het sporten / trainen?
Hahah! Hier moet ik al om lachen. Ik maak best veel bloopers in de sportschool. Afgelopen week ging ik sporten en had ik op youtube een filmpje gezien met een meid die gewichten op haar schouders had en op een halve bal squats deed. Ik dacht “dat ga ik ook doen”. Nou.. Dit ging niet zo haha! Ik had het gewicht op mijn schouders gedaan, 20kg, en was klaar om op de bal te gaan staan. Helaas.. Ik kon mijn evenwicht niet houden dus ik zet 1 voet op de bal & wil mijn tweede voet erbij doen maar ik kon mijn evenwicht niet houden (ben ik slecht in) en die 20kg valt op de grond en iedereen was aan het kijken. Ik schaamde me dood. En zo’n dingen gebeuren me bijna wekelijks! Hahaha
Maar ja iedereen moet het leren 😀
Wat wil je een andere fitmama meegeven?
Wat ik aan andere moeders wil meegeven is: blijf ervoor gaan. Ook al heb je tegenslagen of zijn er mensen negatief. Geef niet op. Je doet het voor jezelf en als je er zekerder van wordt, je beter in je vel gaat zitten en je trots bent op jezelf dan is dat alles wat telt. Ook als je een keer een week niets hebt gedaan. Is niet erg. Dat heeft iedereen weleens. Gewoon weer opnieuw beginnen en je komt er sterker uit!
image4
Wil je meer zien van Noortje en haar volgen tijdens haar voorbereiding op de Sapcup 2016, volg haar dan op Instagram!
Dank je wel Noortje voor je leuke bijdrage 🙂

Een gedachte over “In the spotlight: Fitmama Noortje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s