Het vervolg van de Clean 9 kuur

dav

Goed, we zijn alweer op dag 4 en ik laat jullie graag weten hoe het me de afgelopen dagen is vergaan. Dag 1 ging prima, dit konden jullie al lezen in mijn vorige post. Maar ja, gingen de andere dagen net zo makkelijk?

Dag 2

Dag 2 ging op zich redelijk, ik heb me aan de kuur gehouden maar heb wel een appel op en wat schijfjes komkommer. Alleen waren er twee collega’s jarig geweest tijdens de paasdagen en zij hadden een waanzinnig lekkere traktatie, donuts, roze koeken .. noem maar op ! Maar ben heel netjes gebleven 🙂 Ik had echter zo’n honger rond het avondeten! Ik was naar de winkel geweest om brood te halen voor de kids en serieus ALLES rook lekker in de winkel. Sindsdien spookte er van alles door mijn hoofd. Pff, het ging er niet meer uit. Ik was van alles aan het bedenken wat ik zou gaan eten als de kuur voorbij zou zijn. Ik werd steeds gekker haha. Dus nog maar een paar plakjes komkommer en dat stilde mijn honger wel.

Alleen die Aloe vera gel he.. die ga ik nooit lekker vinden en ook zeker niet missen als de kuur voorbij is. Maar ik word vindingrijk om de smaak te verbloemen haha. ’s Ochtends neem ik eerst de 2 softgels, daarna was ik me en kleed ik me zelf aan. Dan neem ik het shotje Aloe vera terwijl ik mijn neus dichthoud, dan meteen een slok of 3 water er achteraan en daarna METEEN de tandenborstel is mn mond en dan pas neus los hahahaha. Het is een heel ritueel maar het werkt voor mij, ik proef er niks meer van. Overdag doe ik het ietsjes anders, dan neem ik de Aloe vera, wat slokjes water en meteen een stukje komkommer in mijn mond 😉

Dag 3

JEEEJ, de eerste weegdag weer na de start. Natuurlijk was ik heel nieuwsgierig, eerlijk gezegd dacht ik wel dat ik al wat was afgevallen want mijn spijkerbroek zit nu al wat losser. Ik heb meteen ’s ochtends vroeg gewogen en was inderdaad afgevallen .. 2 kilo! Super blij mee –> dag paaseitjes 😉 Verder ging het gedurende de dag goed. Ik heb ’s avonds eindelijk weer gegeten en o wat was het lekker … Een dunne eiwrap met kipfilet, courgette, paprika en ui gebakken in wat kokosolie. Daarbij nog een tartaartje maar die kreeg ik niet op haha.

’s Avonds heb ik er nog een aardig zware training uit geknald en ook dat ging fijn!

Dag 4

Ik slaap al een paar dagen erg lekker, of dat nou komt door deze kuur of niet.. geen idee maar dat bevalt me wel. Vannacht werd ik alleen ineens om 03.30 uur wakker en ik was ook echt klaarwakker. Nou, ze zeggen dat je meer energie van de clean 9 kuur krijgt, maar elke dag om 03.30 uur wakker worden hoeft ook weer niet haha.

Vandaag ging het ook weer goed, ik heb lekker getraind vanmiddag en als avondeten had ik een lekker bordje macaroni. Dat smaakte ook weer erg lekker.

Ik heb tot nu toe al meerdere vragen gehad of ik geen honger heb gedurende de hele dag, dit omdat ik toch nog steeds niet veel binnen krijg. Veel minder dan normaal eigenlijk 😉 Maar het antwoord daarop is heel kort, nee. Ik slik per dag 8 pillen en deze zijn verdeeld over het ontbijt, de lunch en het avondeten. Je slikt per “maaltijd” 2 keer een softgel (Forever Garcina Plus) en een Forever Therm (deze slik je echter niet bij het avondeten).

Dit zorgt ervoor dat je eerder een verzadigd gevoel heb en dat het hongergevoel onderdrukt wordt. Bovendien zorgt het ook voor een verminderde opslag van vet in het vetweefsel.

sdr

Maar tot nu toe gaat het eigenlijk wel goed en heb ik er verder nog geen moeite mee. Ik kan nu al wel eerlijk zeggen, ik waardeer mijn eten nu al! Een heerlijke cracker met kaas of een speltbroodje met filet americain .. daar kijk ik naar uit.

Eerst ga ik de overige 6 dagen nog volmaken en ik ben ontzettend benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. Ik zal jullie van de week weer laten weten hoe het ervoor staat.

Bestellen

Wil je meer weten of de Clean 9 ook gaan bestellen, stuur me een berichtje en ik vertel je er meer over. Iedereen kan dit, het is eraan beginnen en volhouden … En je zult zelf zien wat dit met jou doet!

 

10 gedachtes over “Het vervolg van de Clean 9 kuur

 1. Pingback: Cleansing Time! De clean 9 kuur van Forever! | Mama's en Fitness

  • Beste Nicole, Hoezo eng? Je krijgt gedurende de dag voldoende vitamines en voedingsstoffen binnen. Je zit vol energie en je voelt je goed. Ja, de eerste twee dagen kunnen inderdaad wat lastig zijn maar dit gaat steeds beter. Ik zit nu bijvoorbeeld aan een heerlijke bakje fruit en vanmiddag weer een shake 🙂 vanavond staat er een volkoren wrap met sla en plakjes kipfilet op het menu. Erg lekker! Het is niet zo dat je je lichaam tijdens deze kuur uitput of uithongert. Groetjes

   Like

   • Het gevoel van Nicole begrijp ik wel. Je weet nooit wat het precies met je lichaam doet en wat er allemaal in die pillen / poeders / shakes zit. Wie weet komen ze er over tien jaar achter dat het juist heel slecht is voor je lichaam. Dit zijn overpijnzingen waar ik in ieder geval mee worstel. Ik kijk in ieder geval even mee hoe het jou bevalt en wat voor effect het heeft…al moet ik eerlijk zeggen dat ik al blij zou zijn met jouw before-figuur, hahaha.

    Like

 2. Pingback: De clean 9 kuur is bijna voorbij! | Mama's en Fitness

 3. Pingback: Het zit er op! De clean 9 kuur is voorbij .. | Mama's en Fitness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s