Cleansing Time! De clean 9 kuur van Forever!

sdr

Kennen jullie Daphne nog? Ja, Daphne is één van de fitmoms die op mijn blog In the Spotlight heeft gestaan .. als jullie dit nog niet hadden gelezen, snel nog even doen 😉

Daphne is eigenaresse van de blog My name is Mama en schrijft over diverse onderwerpen. Zo heb ik bij haar ook het een en ander gelezen over de Clean 9 kuur, die zij overigens ook heeft gevolgd met super goede resultaten. Toen ik Daphne tegenkwam tijdens mijn shoot voor She Magazine bij sportschool De Mix in Nieuwegein, raakten we aan de praat. Een week later had ik mijn 9-daagse kuur in huis. 

Clean 9

Wat is het nu eigenlijk? Deze kuur is bedoeld om in 9 dagen je lichaam te reinigen. Het is dus niet perse een programma om mee af te vallen, maar om je lichaam te reinigen. Je lichaam begint namelijk met het afvoeren van opgeslagen gifstoffen die er voor kunnen zorgen dat je lichaam niet de maximale hoeveelheid aan voedingsstoffen uit je voeding kan opnemen. Dus of je nu moet afvallen of niet, iedereen kan dit programma volgen.

De gehele kuur slik je voedingssupplementen waardoor je voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt.

Inhoud van de box

• Forever Aloe Vera Gel (2x 1 liter)
• Forever Lite Ultra (15 maaltijden)
• Forever Garcinia Plus  (54 softgels)
• Forever Therm (18 tabletten)
• Forever Fiber (9 sticks)
• Meetlint
• Het paarse boek, het Clean 9 werkboek, met recepten voor een lekkere shake, avondeten en je kunt je doelen erin opschrijven

Dag 1

Maandag is mijn sportdag, op maandag staat er altijd een zware legday op het programma. En ja, deze stond ook vandaag gewoon op het programma. Ondanks dat het 2e paasdag is, was de sportschool toch gewoon om 07.00 uur open. Ideaal, man en kids sliepen nog lekker en mijn wekker liep af om 06.30 uur.

dav

Terwijl de paaseitjes nog vers in mijn geheugen zaten en zelfs nog aanwezig waren in de woonkamer, begon ik met de allereerste dag van de clean 9 kuur.

Geen boterham, kwark of crackers als ontbijt maar 3 pillen en 120 ml. aloë vera gel. En eerlijk is eerlijk, die is niet lekker .. maar neus dicht en in 3 slokken is het op. Meteen wat slokjes water er achteraan en dan pas neus los hahaha. Je proeft ietwat een nasmaak maar dit valt reuze mee. Een tip die ik kreeg, zet de gel in de koelkast. Dit schijnt de bittere smaak iets te verminderen. Vanaf morgen drink ik de gel dus uit de koelkast 😉

Na dit “ontbijt” ben ik naar de sportschool gegaan voor mijn training, welke overigens super goed ging. Niks geen flauwtes, weinig energie of dol. Nope, heb een lekkere legday gehad. Na de training heb ik wel een appel genomen want mijn buik rammelde maar dan is ook logisch na zo’n zware training.. normaal pak ik een banaan en wat kwark en dat moest ik nou missen. Een appel tussendoor is overigens wel toegestaan volgens het paarse boekje 😉

De rest van de dag verliep prima, heb me niet flauw of futloos gevoeld. En heel belangrijk, ik heb geen honger gehad. Natuurlijk wel aan eten gedacht want ja .. Lisette denkt altijd aan eten 😀 In de middag heb ik een shake met vanillesmaak gedronken en tijdens het avondeten heb ik 5 stukjes komkommer op en dat ging prima.

Jullie raden trouwens nooit wat ik vandaag heb gedaan .. ik heb de voorraadkast uitgezocht en heb continu eten in mijn handen gehad hahaha.

De eerste 2 dagen schijnen het zwaarste te zijn omdat je dus weinig calorieën binnenkrijgt maar ik heb nergens last van en hoop dit morgen ook zo te mogen ervaren 🙂

sdr

Kosten

Wat zijn de kosten voor deze Clean 9 kuur? De box kost € 120,41 exclusief verzendkosten ad € 6,95. Ja, ik weet het .. het is niet goedkoop. Maar dit is een ontzettend goede investering in jezelf!

Ik ga jullie zeker op de hoogte houden van mijn ervaringen de komende dagen en eventuele vooruitgang. Mocht je nu of de komende dagen vragen hebben mag je me altijd een berichtje sturen via facebook of een e-mail. Dit mag natuurlijk ook als je de kuur zou willen bestellen!

LEES HIER HET VERVOLG.

7 gedachtes over “Cleansing Time! De clean 9 kuur van Forever!

 1. Poe zeg, heftige kuur! Kan me voorstellen dat je er sowieso wel mee gaat afvallen aangezien je natuurlijk minder eet, maar vind het wel goed dat dat niet het doel van deze kuur is. Want dan is het gewoon een crash dieet, en zo is het niet bedoeld natuurlijk 🙂

  Ik ben heel benieuwd hoe morgen gaat hoor! Enne…stoer dat je er gewoon op 2e paasdag mee begonnen bent… hier nog vanalles lekkers gegeten vandaag….morgen weer opletten! 🙂

  Liked by 1 persoon

  • Ja afvallen zal wellicht maar dat is ook zeker niet mijn hoofddoel .. 🙂 ik ben heel benieuwd hoe het me zal verlopen de overige dagen. Idd, 2e paasdag begon prima .. 07.20 in de sportschool EN met deze kuur 😉 Mijn mannen hebben verder ook geen paasontbijtje gedaan maar nog wel een lekker chocolaatje gepakt. Ik kon het goed weerstaan 🙂 Succes weer met opletten maar ik weet dat het goed gaat komen 🙂

   Liked by 1 persoon

 2. Phoe dat is echt weinig eten een paar stukjes komkommer. De aloe vera jaren geleden al eens geprobeerd..maar ik kon het echt niet weg krijgen. Brrrrr. Zelfs na een glas water wr achteraan kreeg in nog steeds een misselijk gevoel. Ik heb het 5 dagen vol gehouden en toen de kan aan de kant gezet. Veel succes morgen

  Liked by 1 persoon

  • Hoi Marian, ik heb echt nog geen seconde honger gehad gelukkig. De smaak is echt niet lekker nee.. Maar ik drink paar slokken water en net, na mn laatste shot, meteen twee plakjes komkommer en ik proef er helemaal niks van 🙂

   Had je wel iets bereikt in die 5 dagen? Dank je wel voor de succeswensing 🙂

   Like

 3. Pingback: Het vervolg van de Clean 9 kuur | Mama's en Fitness

 4. Pingback: Het zit er op! De clean 9 kuur is voorbij .. | Mama's en Fitness

 5. Pingback: Ik ben ook maar gewoon een mens .. | Mama's en Fitness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s