Review kidsfeestje.nl

 

11026010_1025388347489717_1144205802139373784_nIs jouw zoontje of dochtertje binnenkort jarig en zit je weer eens met je handen in het haar? Oh jee, wat voor traktatie doen we dit jaar .. hoe versieren we het huis of weet je zelfs nog niet wat voor cadeautje je moet kopen? www.kidsfeestje.nl heeft het allemaal!

Traktatietaart

Ik mocht voor Sem zijn 6e verjaardag een leuke traktatietaart uitzoeken. Ik ging er samen met Sem voor zitten en zijn oog was al snel op gevallen op de zwaardentaart, een stoere taart voor jongens en meisjes!

IMG_1189

Op school werd de taart ook goedgekeurd. Een hoop blije gezichtjes en de kids hebben lekker gesmuld! Het was een succes. IMG_1216

Ze hebben echter een ontzettend ruime keuze aan traktatietaarten. Denk aan een mooie prinsessentaart of een voetbaltaart. Wist je dat je zelfs de keuze hebt om een volledig glutenvrije taart kiezen? Hoe mooi is dat!

Feestartikelen

Maar een traktatietaart is niet het enige dat kidsfeestje aanbiedt. Wist je dat ze ook een hele ruime keuze hebben aan feestartikelen. Denk aan onder andere de thema dino’s, ridders, piraten, Frozen en  Skylanders. Wat kun je verwachten in de thema’s?

Bekers, bordjes, feestzakjes, ballonnen, uitnodigingen slingers, servetjes en tafelkleden.

Verzamel kidsfeestje

Cadeautjes

Ook kun je er terecht voor leuke cadeautjes voor de kids.

Boeken

Speelgoed

 Verjaardagsalarm

Meld je op de website aan met je e-mailadres voor het verjaardagsalarm en vergeet nooit meer een verjaardag. Ontvang 3 weken van te voren een herinnering en een kortingscode van 5% welke je kunt gebruiken op het gehele assortiment. Dus MELD JE SNEL AAN!

Een bestelling plaats je via de website. Als je een bestelling plaatst voor 15.00 uur wordt deze binnen 2 werkdagen bij je thuisbezorgd. Je hebt echter ook de mogelijkheid je bestelling op de halen in Drunen.

Blog

Kidsfeestje heeft ook een hele leuke blog, vol met tips en ideeën voor het organiseren van een kinderfeestje. Hierop zou ik ook zeer zeker een kijkje nemen! Momenteel zijn ze zelfs ook nog bezig met het opzetten van een nieuwe site, zodat het in de toekomst nog makkelijker wordt om een kinderfeestje te organiseren. Super handig! Ik moet eerlijk zeggen, dit jaar wilde Sem ontzettend graag met zijn vriendjes naar Monkey Town maar volgend jaar wil ik eens wat anders voor hem organiseren.. ik ga dit dus zeker in de gaten houden!

Kidsfeestje is ook te volgen op facebook!

dav

Kidsfeestje in Drunen

Een gedachte over “Review kidsfeestje.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s