Shooting voor She Magazine !

claqueta-cine

Tromgeroffel …. oehhhh wat heb ik nou precies gedaan gisteren? Steekwoorden … fitness, krachttraining, shooting, DeMix, She Magazine, promotie, working, trainen en veel lol 😉 

Vanmorgen rond 09.55 stapte ik in de auto richting Nieuwegein .. Jaaaa, dit Brabantse meisje ging zomaar naar Nieuwegein en waarom? Ik was namelijk uitgenodigd door She magazine om mee te doen aan hun shoot voor een promotiefilmpje, SUPER GAAF! Ik had me wel opgegeven maar had dit nooit verwacht en ineens kreeg ik de e-mail dat ik mocht komen..

WHAA de spanning was meteen voelbaar en zelfs onderweg nog volop aanwezig! 😀

demix_MG_0607

Rond 10.50 uur kwam ik aan bij sportschool DeMix. Nadat ik de auto netjes had geparkeerd, stapte ik naar binnen en zag ik al gauw iemand staan waarvan ik dacht dat zij ook bij She hoorde, ik zag het namelijk op haar telefoon die ze in haar handen had hihi. Priscilla heette ze, één van de andere meiden die ook uitgenodigd was voor deze dag. Samen liepen we nog even terug naar de auto omdat we parkeergeld moesten betalen. Eenmaal weer binnen stonden er nog wat meiden, en de 2 dames van She magazine, Laura en Maj.

Nadat we onszelf aan elkaar hadden voorgesteld en hadden omgekleed begonnen we in het cardio gedeelte. Eerst even een paar woorden over de sportschool, WOW .. wat een prachtige, waanzinnig mooie grote sportschool! Welgeteld 3 verdiepingen, 2 flinke ruimtes met cardio apparatuur en krachtgedeeltes, een aparte spinningruimte, 2 grote zalen voor groepslessen, een bar met zitgedeelte en een zwembad. Zoveel prachtige apparaten, sommige apparaten waarvan ik het bestaan niet eens wist hihi, zoveel dumbells, kettlebells, noem maar op .. het was een waar walhalla 😀

Maar om weer terug te komen, we begonnen op de cardio apparatuur. Laura en Maj waren druk met het maken van foto’s en er werd volop gefilmd. Super leuk om dit zo met elkaar te mogen doen, we waren in totaal met 5 fitgirls welke allemaal meerdere keren per weer zeer actief bezig zijn. We hebben elkaar nog wat leuke oefeningen laten zien, super om van elkaar ook te kunnen leren op deze manier. Ook hingen we aan de gewichten en hebben er dames wat yoga oefeningen gedaan.

dav

One leg deathlift

We mochten ook nog losgaan tijdens een kortdurende bokssessie, heerlijk .. flink slaan en trappen, de dames gingen flink tekeer! Ik vond dat echt heel leuk om te doen, een aantal jaar geleden deed ik 2 x in de week kickfun op de sportschool. GEWELDIG vond ik het. Ik kocht mijn eigen bokshandschoenen en ging helemaal los keer op keer. Helaas werd de animo steeds minder en zijn de lessen uiteindelijk geschrapt uit het rooster. Maar ik heb vernomen dat er m.i.v. 1 april a.s. weer bokslessen gegeven gaan worden.. Freedom fight! YES, super benieuwd .. ik haal mijn handschoenen tevoorschijn en hoop weer lekker te kunnen knallen.

Maar goed, nog even terugkomen op vandaag de dag 😉 het onwijs leuk en gezellig met de dames! Laura en Maj hadden tevens voor een lekkere lunch gezorgd, broodjes met kipfilet, kaas en komkommersalade. Er waren appels, bananen en krentenbollen 🙂 lekker, zo’n lunch konden we zeker wel gebruiken tijdens al dat harde werken. We hebben zo’n 3 uur gesport in totaal en jullie kunnen wel raden hoe ik er nu bij loop… een eendje is er niets bij haha. Aan het einde begaven we ons nog even naar buiten om wat rek- en strekoefeningen te doen. Daarna begaven we ons naar de bar voor een lekkere eiwitshake. Het was een topdag! Bedankt Priscilla, Angelique, Nicole, Myrthe, Laura en Maj 😀

dav

Ik ben ontzettend benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van al dat filmen, echt heel erg benieuwd. Het materiaal zal gebruikt worden voor op de site van She Magazine, daar moeten jullie echt eens een kijkje nemen! Super leuke artikels te lezen 😉 Het resultaat zal ik uiteraard met jullie delen.

IMG-20160309-WA0010

She Magazine is ook te volgen op Instagram

UPDATE !

Hierbij de link van het filmpje 🙂 slechts een aantal secondes en ik ben te zien in een grijze legging

2 gedachtes over “Shooting voor She Magazine !

  1. Pingback: Cleansing Time! De clean 9 kuur van Forever! | Mama's en Fitness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s