Dagje huishoudbeurs 2016

test2Wat leuk ! Op zaterdag 12 februari kreeg ik een leuke email van Melinda, namens Boost your Health. Ik mocht namelijk namens Boost your Health naar de huishoudbeurs en ik mocht nog iemand meenemen ook! Meteen dacht ik aan mijn vriendinnetje Linda. Zij heeft een ook blog genaamd Go or No Go en schrijft keer op keer met veel enthousiasme. Ik dacht dat zij dit ook wel heel erg leuk zou vinden en dat vond ze. En zo begon op 12 februari al onze voorpret. 

Voorpret

Eerst maar eens een datum prikken, de huishoudbeurs vond plaats van 20 t/m 29 februari 2016. Met ons werk, school en andere geplande bezigheden was het even lastig maar uiteindelijk besloten we dat 27 februari de dag moest worden om ons naar Amsterdam te begeven.

Ik ging meteen naar de site van de Huishoudbeurs, wat was er allemaal te doen op de dag dat wij een bezoekje zouden brengen? Voor mij, als fitblogger, stond sowieso al vast dat we ik een bezoekje moest gaan brengen aan de bekende bloggers 😉 Super om de dames Lienke en Charlotte eens in levende lijve te zien! Ik volgde ze al een tijdje op Instagram maar ze dan eens op zo’n beurs tegenkomen en wat vragen kunnen stellen is natuurlijk heel erg leuk 😀 Helaas kwam ik er op de dag zelf achter dat zij beide al een dag eerder waren geweest.

Plattegrond HHB

Verder zouden we ons zeker begeven in het Shop till You drop gedeelte, daar zijn we immers vrouw voor hihi. En ook de Family Fun en de Happy&Healthy moesten we gewoon bezoeken. Verder zouden we wel zien wat de dag ons zou brengen.

Ik wilde eigenlijk zoveel mogelijk filmen voor jullie en jullie meenemen op mijn dag huishoudbeurs. Omdat het voor mij eigenlijk de eerste keer was dat ik bij de huishoudbeurs aanwezig was ben ik drukker geweest met foto’s maken en rondkijken dan met alles filmen haha. Ik heb uiteraard wel iets gefilmd maar door alle foto’s kan ik jullie veel meer laten zien. Bovendien ben ik al 4 dagen aan het proberen om het filmpje in elkaar te zetten maar dit lukt me echt niet helaas. Ik laat het alleen bij een blog helaas. Mocht ik het nog een keer voor elkaar krijgen binnenkort, laat ik het filmpje uiteraard nog zien 😀

Zaterdagochtend 27 februari was het dan zover, ik had met Linda afgesproken bij de MacDonalds in Rosmalen en vanuit daar gingen we samen op weg naar Amsterdam. Uiteraard hadden we heel veel te kletsen in de auto! En dat alles onder het genot van een lekker muziekje 😀 Eenmaal aangekomen kon Linda de auto netjes parkeren. We hadden namelijk al een parkeerkaart! WOW, wat een drukte binnen .. wat een mensen! Gelukkig konden we snel naar boven en daar onze perskaart ophalen.

Happy and Healthy

Toen we onze kaarten hadden, besloten we om als eerste een bezoek te brengen aan de Happy and Healthy. Klein was mijn eerste indruk, jammer want ik had dit echt groter verwacht. Maar goed, dit was het eerste jaar dus wellicht dat dit volgend jaar groter zal worden.

Een van de eerste dingen die ik graag wilde doen, was mijn cholesterol meten. Het schijnt namelijk dat 65% van de mensen boven de 30 jaar een verhoogd cholesterol heeft. Met mijn 31 jaar kon ik meedoen 😉 Ik was toch weleens benieuwd hoe het bij mij zou zijn. De uitkomst was keurig, hij moest onder de 5 zijn en zoals jullie zien, ligt dit bij mij op 2.1. Een opluchting hihi.

Wat ik ook heb gedaan is een soort Healing. Dit was bij de stand van Spring Forest Qigong. We werden aangesproken aangesproken door een vriendelijk dame. Dewi vertelde wat het inhield, het zou zeker geen zweverig gedoe zijn. Ik ben eerlijk, toen ik het zag bij andere mensen dacht ik wel, jee wat zijn ze allemaal met hun handen aan het doen hihi maar ja, maar Dewi vond dat we het zelf moesten proberen om er over te kunnen oordelen.

Wat zou het met ons doen en hoe zouden we ons voelen achteraf? De healing heeft voornamelijk effect bij mensen met o.a.hoofdpijn, slapeloosheid, angst, ADHD, Migraine, Vermoeidheid en stress. Nu heb ik de laatste weken best wel wat stress gehad dus ik vond dat wel een goede om te “behandelen”. Ik nam plaats op de stoel waar Dewi aan de gang ging. Ik voelde me rustig en ontspannen tijdens de 10 minuten durende behandeling. Vandaag voel ik eigenlijk gewoon hetzelfde als anders maar wie weet voel ik mij morgen anders. We zullen zien.

Ik heb nog een leuk praatje gemaakt met de mensen van Bites we Love. En een doosje met 4 verschillende zakjes bites gekregen. Hierop kom ik later terug met een review 😉

Verder vond ik de hal tegenvallen en klein. Wat ook nog erg leuk was, was dat Carlos Lens er was met verschillende workshops. Toen wij aankwamen waren er net mensen met een 4 minuten durende squat workout bezig. Ik weet zeker dat die mensen spierpijn hebben gehadhihi. Grappig om te zien! En natuurlijk wilde ik ook even met Carlos op de foto 😀 20160227_122733

Hieronder nog wat foto’s om een kleine indruk te krijgen. Ik hoop dat deze hal volgend jaar uitgebreid zal worden met meer stands m.b.t. sporten of fitness. Nu stonden er 2 paspoppen met sportkleding van MS Mode (begint bij maat 40) en er was een yogastand. Ook kon je er hoelahoepen en deze meteen aanschaffen.

De overige hallen waren super druk! We liepen niet erg logisch over de beurs dus we wisten op een bepaald moment niet meer of we iets nou al wel of niet hadden gezien haha. We hebben ieder geval genoeg geproefd in de Food hal. Denk aan toastje met kruidenkaas, drop, chocolade, bitterbal uit de oven en de nieuwe smaak (gegrilde groenten) van Heksenkaas met bugles chips hihi, lekker! Genoeg te eten was er in ieder geval. Er waren verschillende stands met raw food, dat zag er zo mooi uit.

 

Tussen de middag genoot ik van lekkere saté met loempia’s en HELE hete saus en verder heb ik geschaafd ijs op, SUPER lekker!

Ik heb slechts 3 repen chocolade gekocht, meer niet. Moet zeggen het zijn wel 3 hele lekkere chocoladerepen met 50% cacao. Zelfs de kids vonden ze lekker. Er lagen zelfs repen met 85% cacao. De repen zijn te koop bij o.a. Albert Heijn! Tip 😉

Bring your blog / vlog to life

20160227_132701

Het klonk leuker als dat het was, er was namelijk helemaal niks! We zijn er gedurende de dag 3x geweest maar niemand aangetroffen. Er hing geen tijdsplanning niks, nergens was terug te vinden of er iemand zou komen, wie of hoelaat. Ik vind dit echt een puntje voor volgend jaar. Graag een tijdsschema. Van te voren was er dus op de site van de Huishoudbeurs te lezen dat er bekende bloggers / vloggers kwamen maar zij bleken helaas maar 1 dag te komen in plaats van de aangegeven 2 en alleen op 26 februari jl. Helaas, het was leuk geweest om bekende bloggers te spreken en misschien wat vragen te kunnen stellen. Hopelijk volgend jaar een betere organisatie wat dat betreft.

Al met al was het een leuke, gezellige en vooral drukke dag! We hebben lekker gekletst en veel rondgekeken. Op naar volgend jaar MET trolley, dan kan ik ook al die super aanbiedingen meenemen 😉

Zijn jullie ook geweest dit jaar? Wat vonden jullie het leukste of wat viel juist tegen?

dav

 

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Dagje huishoudbeurs 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s