Review Boxbites!

20160225_144125

Zin om gezond te snacken maar je bent de kwark, stukjes komkommer of kaas beu maar je weet niet wat je dan eens moet pakken. Bestel dan eens een box van Boxbites! In deze box vind je een diversiteit aan gezonde en verantwoorde snacks.

Boxbites

Boxbites heeft 57 soorten snacks van over de hele wereld in het assortiment waarvan er een 18 in een box zitten. Je kunt deze box los bestellen maar je hebt ook de mogelijkheid om elke 2 weken een box te ontvangen of elke 4 weken. Je kunt tevens aangeven welke gezonde snacks je niet wenst te ontvangen, hier zal zoveel mogelijk rekening mee worden gehouden. Super toch, je eigen snackbox samen kunnen stellen 😀

Gezonde snacks

Ik was verrast de leuke box en door de grote hoeveelheid aan gezonde en verantwoorde snacks. Nu ben ik best wel moeilijk qua eten lust ik niet alles dus heb een aantal repen door mijn vriend laten proeven. Samen hebben we genoten van al het gezonds en lekkers dat in de box aanwezig was, waaronder de Mexican lijnzaad crackers .. ERG lekker met bijvoorbeeld vers gemaakte tonijnsalade, de verse dadels en de de Coconut-Macaroon bar, mijn vriend vond deze echt de allerlekkerste die hij heeft mogen proeven.

Mijn kids waren dol op de fruitsnoepjes die in de box zaten. De YU! Fruitchews in de smaak aardbei waren binnen no time op 😀 “Mama, zijn ze nu al op” hoorde ik mijn zoontje een aantal keer zeggen.

20160302_173549

Ik vond de Wild Thing raw bar erg lekker! Volledig raw, organic en Vegan.. hoe gezond wil je het hebben? 😉 Dadels, amandelen en rozijnen zijn er o.a. in verwerkt. Een erg lekkere reep!

Madegood repen! Een reep vol gezonde vetten, eiwitten en vitamines. Ik had de smaak Cherry Pecan in de box… Rozijnen, kersen, zonnebloempitten, pecannoten en amandelen.. het zag er lekkerder uit als het was, ik vond het teveel bij elkaar  🙂

dav

Wat ik wel super lekker vond, waren de SCRUMMIES, snoepjes zonder toegevoegde suikers. Gedroogde frambozen, bessen en rozijnen. Echt een super lekker tussendoortje. Een kleine portie maar groot genoeg om tussendoor te snoepen 😉

IMG_20160301_151629.jpg

Voordelen

De box past door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven
Een feestje om de box te openen
Zelf aangeven welke snacks je er niet in wil hebben
Je abonnement pauzeren, wijzigen of opzeggen wanneer jij wil
De snacks zijn glutenvrij
Geen verzendkosten

Eindconclusie

Top producten! Verantwoord snacken, ik denk ook ideaal concept voor mensen die op het werk of onderweg niet altijd een gezond tussendoortje kunnen nemen. Je pakt ’s ochtends een lekkere reep of nootjes uit de box, in je tas en je kunt heerlijk op je werk of onderweg genieten! En dat, dankzij de super box van Boxbites 😀

 

Je kunt Boxbites nu ook volgen op Facebook of op Instagram. Wat voor tussendoortje zou jij willen proberen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s