Review 100% pindapasta + winactie (afgelopen)

sdr

Worden jullie ook altijd zo blij van een boterham met pindakaas?
Nou, ik wel hoor! Ik vind het heerlijk om het te eten.En nu heb ik iets nieuws ontdekt wat ik graag met jullie wil delen en ik

100% pindapasta ! Te koop via Sportsnuts.nl 

Deze pindapasta is gemaakt van 100% pinda’s dus echte pure pindakaas! Heerlijk! Deze pindapasta wordt elke dag weer nieuw gemaakt en dat zonder zout, suiker of andere toevoegingen en rommel! Als je het potje opendraait komt de geur van heerlijke pindakaas je tegemoet. En ik denk dat, als je dit eenmaal hebt geproefd, je niet meer anders wil… tenminste, ik niet haha 😉 Wat een heerlijke smaak, je proeft echt de puurheid! Heerlijk! Echt lekker, zelfs de kids vonden het heerlijk. Sem vroeg al, mama als ik weer op school moet overblijven .. mag ik dan deze pindakaas op een boterham?

20160226_074122

Sportsnuts

Wist je dat Sportsnuts niet alleen maar notenpasta verkoopt maar bijvoorbeeld ook gedroogd fruit, superfoods, supplementen.. en hele leuke cadeaupakketten!

muesli-fitness-280x206

Leuke weetjes

Gratis verzenden vanaf €40,00
Snelle levering binnen 24 uur
Vers & kwaliteit
Online recepten
Een blog, welke overigens super leuk is om te  lezen 😀

20160225_143733

Ik wil mijn enthousiasme over de site en de pindapasta graag met jullie delen! Ik heb nu dan ook een hele leuke winactie 🙂

Winnen

Per 10 reacties onder dit bericht of op mijn facebookpagina verloot ik in samenwerking met Sportsnuts 1 pot pindapasta, met een maximum van 3 potten dus per 30 reacties, wel van verschillende personen 😉 het zou wat zijn als 1 iemand 30 reacties zou plaatsen haha.

pindapasta-228x228

Wat moet je hiervoor doen?

Like mijn facebookpagina Mama’s en Fitness
Tag iemand in je bericht waarvan je denkt dat diegene dit ook wel erg lekker zal vinden

Op woensdag 9 maart 2016 maak ik de winnaar of winnaars bekend!

10 gedachtes over “Review 100% pindapasta + winactie (afgelopen)

  1. Dochterlief is echt een pindakaas liefhebber. Vandaag kwam ze uit school, groep3, mama wat we nu geleerd hebben!!! PINDAKAAS. Eindelijk kan ze het zelf schrijven! Dat verdiend wel een lekkere pot 🙂

    Liked by 1 persoon

  2. Pingback: Marstyle’s winspiratie: Maart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s