Valentijnsdag beginnen we met trainen!

Valentijnsdag … terwijl mijn 3 mannen nog in bed liggen, trek ik mijn sportkleding aan en zorg ik ervoor dat ik mijn shakebaker heb gevuld met een eiwitshake voor na de training en mijn bidon heb gevuld met water en het supplement BCAA.

dav

Hoe kunnen we deze zondagochtend beter beginnen dan om 08.45 uur richting BasicFit te rijden voor 1,5 uur krachttraining. Eenmaal daar aangekomen besloot ik ter plekke wat ik wilde trainen .. van de week heb ik namelijk al 4x getraind en dit is een extra trainingsdag waar ik overigens heel blij mee ben. Ik zou namelijk het liefst elke dag trainen! Mijn trainingsmaatje Eline kwam tegelijk aan en samen besloten we om biceps, triceps, rug en schouders te trainen en een enkele buikspieroefening.

dav

Benen erdoor en aantikken maar! Heerlijke oefening voor de buikspieren!

En jawel, mijn allereerste YouTube filmpje staat online! In dit hele korte filmpje doe ik 2 van mijn favoriete rug-oefeningen, als eerste zie je de arm dumbbell bent over row en als 2e zie je de lap pull down!

Link YouTube: https://youtu.be/ZjkIGakdVHY

Dit eerste filmpje is maar kort en was meer om te proberen maar het is goed gelukt. Heel erg leuk om te doen en te maken vind ik zelf. Ik hoop dat jullie dit ook leuk vinden 😀 ik hoor het graag! Ik ben namelijk van plan om zo nu en dan eens een filmpje te maken en deze online te zetten .. van een review, een winactie of een training!

Veel kijkplezier en ik hoor graag wat jullie ervan vinden 😀

5 gedachtes over “Valentijnsdag beginnen we met trainen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s