Carnaval 2016 was GESLAAGD!

TILLIGTE09066_web1

Wat gaat carnaval toch altijd snel voorbij ! We kijken er een heel jaar naar uit .. dan is het zover en voor we het weten is het alweer voorbij. Maar wat was het weer leuk dit jaar, ik heb zo ontzettend genoten. En dat wil ik graag met jullie delen πŸ˜€

Op school

Vrijdagochtend begon vor mij het carnavalsfeest al. Daan ging verkleed een ochtendje naar opa en want ik mocht namelijk meehelpen op de school van Sem. Leuk! De klas werd in 2 groepen vermeld en kregen elk 2 hulpouders toegewezen. In elke klas begon de ochtend met een modeshow en wat waren alle kids trots dat ze op de tafels mochten lopen!

carnaval 1

Daarna werden er nog vele leuke spelletjes gedaan, zoals stoelendans, was er een minidisco, werd er gesjoeld en was er een bingo. Aansluitend een disco in de aula voor de groepen 1 tot en met 4. Wat was het leuk, al die verklede kids en hulpouders!

semopschool

Zaterdagavond — Uden — Loudgarden

Zaterdagavond was het ons avondje! Zoals elk jaar gingen we met de hele groep carnaval vieren in Uden. We begonnen in de tent op de markt, altijd keigezellig! Wat carnavalsmuziek, een blaaskapel en ineens was daar Loudgarden, een succesvol Nederlands dj-duo, Sophie en Mechteld twee zusjes uit Uden en WAT draaien zij lekker! Wat ben ik los gegaan en heb ik heerlijk gedanst πŸ˜€ ik heb het ontzettend leuk gehad!

IMG-20160207-WA0005 (1)

En ja, ik dronk gewoon een wijntje! Wat ik al eerder postte, ik ben dan wel een fitmama maar ik leef en geniet ook gewoon πŸ˜‰ Ik heb geloof ik 4 wijntjes op en verder wat fris. Normaal gesproken eindigen we de carnavalsnacht altijd met een broodje DΓΆner of shoarma, maar deze was al dicht toen we de kroeg uitliepen. Eenmaal thuis gingen de mannen nog eieren bakken maar dat heb ik overgeslagen. Ik had wel enorm zin in chips maar nee, niet gepakt. Al met al heb ik een geweldige en vooral super leuke avond met heel veel beweging πŸ˜€

carnaval1

Optocht

Zondagochtend werd ik wakker zonder kater πŸ˜€ dus de drank was goed gevallen haha. Wel had ik enorm veel zin in een cola en ik rook de worstenbroodjes al. Lekker ! Dat hoort er nou echt bij, op een ochtend tijdens carnaval heerlijke worstenbroodjes en een glas cola πŸ˜‰

In Drunen is op zondagmiddag altijd de optocht dus nadat we kids hadden opgehaald, zijn we met opa en oma naar de optocht geweest. Eerst was er nog een zonnetje maar wat later kwamen er wolken en wind .. heel veel wind! Brrr, we hadden het echt zo ontzettend koud! Nadat we ruim 1,5 uur in de kou hebben gestaan, zijn we lekker naar huis gegaan.

img1454866471636

Carnaval 2016 zit er weer op. Het was leuk, het was gezellig, het was veel te snel voorbij! Ik ben niet helemaal los gegaan met drank en eten maar heb genomen waar ik zin in had, bovendien heb ik heel veel bewogen dus deze vorm van cardio heeft het enigszins gecompenseerd πŸ˜‰ Ik heb me er verder totaal niet druk over gemaakt! Maandagochtend zat ik namelijk alweer om 09.15 uur in de sportschool.. even de carnavalsspierpijn eruit trainen!

Op naar een geweldige CARNAVAL 2017 zou ik zeggen πŸ˜€

 

3 gedachtes over “Carnaval 2016 was GESLAAGD!

 1. Hoi Lisette,
  Wat een leuke post ^_^ Heerlijk manneke zo te zien. Stoer zo hoor in dat pak. Helaas waren onze kinderen ziek dus misten ze net carnaval op school. Ik hoorde dat ze daar ook op het podium een soort modeshow deden. Echt ook erg leuk dan krijgt ieder kind net even de aandacht die ze verdienen voor hun mooie outfit. En hahaaa wat leuk zag jij er ook uit zeg. Tof! Ik ken van huis uit carnaval niet echt. Misschien dat ze er hier meer aan doen waar ik nu ben gaan wonen, dat weet ik eigenlijk niet. De optocht was zo te zien ook erg gezellig, leuk die batmobiel. ^_~
  Wat pittig van je dat je gelijk maandagochtend weer aan het trainen bent geslagen. Knap hoor!
  Fijne dag en liefs,
  Mijntje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s