AFGELOPEN Review MyMepal waterfles !

mymepal2

Een waterfles tijdens het sporten is onmisbaar! Ik ben fan van de Ellipse waterfles van Mymepal. Er zit wit lusje aan de fles waardoor je deze goed mee kunt nemen. Tevens kun je deze fles meerdere keren gebruiken in plaats van de wegwerp plastic flesjes. Ook nog eens goed voor het milieu dus. Een heel klein minpuntje is de dop die je eraf moet draaien, ik heb er geen moeite mee maar als ik iets moet opnoemen is dat het.

ellips

Personaliseren

Het leuke is dat je de waterfles kunt personaliseren. Je kunt zelf de kleur uitkiezen en er afbeeldingen of een tekst op zetten. Voor de kids is het nog leuker gemaakt,je kunt kiezen uit standaard afbeeldingen zoals voertuigen, dieren, bloemen en vlaggen. Maar zelf kun je ook een afbeelding uploaden. Hoe leuk is dat?

Ik mocht er ook 1 uitkiezen en personaliseren. Erg leuk! Alleen de keuze was wat lastig! Wilde ik er een kleurrijke achtergrond op of alleen de afbeelding of juist alleen tekst?

Dit is mijn uiteindelijke keuze geworden:

20160130_113603.JPG

Ben er erg blij mee! Deze fles gaat mee naar mijn werk, in mijn tas, tijdens een dagje uit maar deze zal zeker meegaan naar de sportschool!

Ellipse waterfles

Lekvrij
Vaatwasbestendig
500 ml inhoud
Te koop vanaf € 7,99

Winnen

Hopelijk heb ik jullie allemaal enthousiast gemaakt over het gebruik van deze Ellipse waterfles. Voor jong en oud is dit super handig en erg leuk om te gebruiken.

Het leuke is dat ik er 1 mag weggeven!

Wat moet je hiervoor doen? 
– Like mijn facebookpagina & deel het bericht openbaar op facebook
– Laat onder deze blog of onder het actiebericht op facebook weten voor wie je deze waterfles zou willen winnen

Als laatste moet je flink duimen tot 15 februari 2016 😉

ellipse.jpg

Dit artikel bevat een product dat ik van My Mepal heb mogen ontvangen

14 gedachtes over “AFGELOPEN Review MyMepal waterfles !

  1. Super leuke waterfles ik waag graag een gokje. Ik drink veel water als ik aan het werk ben maar thuis schiet het er vaak bij in en vergeet ik het. Deze fles zou me thuis er goed bij kunnen helpen, hij valt wel op dus zie ik “hem” niet zo snel over het hoofd!

    Liked by 1 persoon

  2. Zo’n leuke waterfles wil ik gewoon voor mezelf. Niet om mee te nemen naar het sporten, maar om naast mijn bed te zetten. Na mijn operatie breng ik hier 4 maanden door. Veel drinken is goed, water het best.
    En dan zo’n hippe persoonlijke fles? JA, graag!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s