Review Zumprema sportlegging!

zumpremalegging

Wat een geluk, op 24 januari 2016 was ik 1 van de 3 gelukkige dames die via Gymjunkies een super gave sportlegging van Zumprema won! Ik kreeg de Galaxy legging toegestuurd via Zumprema.

Ik kon niet wachten om de legging aan te trekken dus ik heb deze maar meteen aangetrokken 😀 mijn eerste indruk was, WAT een heerlijke maar vooral zachte stof. De leggings zijn one size, in het begin dacht ik wel even .. oh jee, hoe zou de vorm dan zijn? Misschien te strak of juist erg los. Ik heb van sommige leggings maat M maar een enkele sportlegging heb ik al in maat S moeten bestellen 🙂 Maar de legging zit echt ontzettend lekker! 20160129_110207

Uiteraard heb ik de legging meteen de eerstvolgende keer aangedaan naar de sportschool, ik wilde m graag aan iedereen laten zien natuurlijk EN ik wilde weten of de legging mijn training zou overleven 😉

Zo gezegd, zo gedaan! Meteen kreeg ik leuke reacties.. wat een leuke legging heb je, waar heb je die vandaan? Dat kreeg ik meerdere malen te horen. Maar ja, de legging is ook echt heel erg leuk maar Zumprema heeft zoveel meer leuke leggings, hieronder een kleine greep uit de verschillende motieven.

zumprema1

Verder wil ik natuurlijk weten of de legging niet zou afzakken en of ze wel squatproof zou zijn. Dus hup, in allerlei houdingen op de sportschool en het resultaat.. NEE, hij zakt niet af (mede door het koordje) en schijnt ook niet door, dat heb ik natuurlijk wel even aan mijn sportbuddy gevraagd. Super blij mee! Ook rekt de stof goed mee.

Na het trainen heb ik de legging gewassen op 30 graden en laten drogen op de waslijn. Ik stop sowieso nooit sportkleding in de droger en was het allemaal op 30 graden. Maar de legging is goed gebleven 😀 qua kleur en stof!

De Zumprema leggings zijn te koop via Bol.com en kosten € 29,95.
Psst, wist je dat ze ook hele leuke gymtasjes, mutsen en make-uptasjes hebben!

zumprema tas.jpg

makeup

 

Conclusie

Ik ben er echt heel erg happy mee en ik ga voor mijn verjaardag eens wat mensen lief aankijken, ik wil er nog 1 hihi. Je kunt immers niet genoeg sportleggings hebben 😀

20160129_112320

Je kunt Zumprema fashion volgen op instagram

2 gedachtes over “Review Zumprema sportlegging!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s