Snack: appelchips!

20160115_153554

Lekker, chips! Chips is echt mijn favoriete snack .. Na chocolade dan 😉 Paprika, Bolognese,  patatje joppie, noem het op . . Lisette lust het wel haha. Maar nu heb ik iets nieuws ontdekt .. Een gezonde variant van chips, namelijks appelchips! En ik kan jullie nu al zeggen, strooi niet teveel kaneel over de appelstukjes 🙂

Wat heb je nodig?
2 appels
kaneel
citroensap

20160115_092043

Hoe maak je appelchips?
Verwarm de oven voor op 110 graden. Snijd het klokhuis uit de appel en snijd de appel in plakjes. Leg op de bakplaat een stuk bakpapier. Daarop leg je de appelplakjes naast elkaar. Besprenkel deze vervolgens met wat citroensap en strooi er wat kaneel overheen.

20160115_130948

Bak de appelplakjes vervolgens 70 minuten in de oven. Draai ze daarna allemaal om, besprenkel ze opnieuw met citroensap en strooi hier ook weer wat kaneel overheen. Strooit er niet teveel kaneel overheen, ik was iets te vlot bezig en de kaneel overheerste. Leg ze vervolgens nogmaals 70 minuten in de oven.

En daarna is je appelchips klaar, geniet van deze lekkere snack!

20160115_153607

 

6 gedachtes over “Snack: appelchips!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s