In the spotlight: fitmama Dorien

dorien3

Wie ben je?
Ik ben Dorien, ben 36 jaar, gehuwd en heb 2 tienerkids. Ik heb eigenlijk maar 1 hele grote hobby en dat is fitness. Inmiddels doe ik dit 7/7.

Hoelang ben je al info fitness?
Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met gezonder eten omdat ik spastische darmen had. Daardoor was ik al snel 17 kilo lichter. Thuis deed ik oefeningen op mijn slaapkamer op een mat om mijn huid wat te verstevigen. Na een tijdje vond ik hier echter geen voldoening meer in en ging ik op zoek naar een sportschool. Er alleen aan beginnen was niet echt mijn ding en heb een coach gezocht die me hierin begeleidde. Inmiddels is het een echte passie van me geworden.

 Op 9 april 2016 ga ik voor de allereerste keer on stage in Turnhout. Ontzettend spannend!

dorien2

Sportkleding?
Het liefste draag ik strakke fitness leggings en tanktops. Dat zit gewoon het leukst 🙂

Hoe combineer je mama zijn met fitness?
Het is echt een hele organisatie! Gaan werken, het huishouden op orde houden,  eten klaarmaken voor mezelf en voor de andere gezinsleden en dan ook nog trainen. Maar inmiddels volg ik een vast schema en ben ik van ’s ochtends 06.00 tot ’s avonds 23.00 uur in de weer om vlot te laten lopen. Maar tot nu toe lukt dat aardig.

Bloopers?
Tot nu toe heb ik nog geen echte blooper gehad maar wat niet is kan nog komen 😉 meestal vergeet ik wel iets, bijvoorbeeld een shakebeker meenemen zonder eiwitpoeder erin.

Wat wil je een andere fitmama meegeven?
Geniet ervan! Geef vooral niet op en doe gewoon wat je graag doet!

dorien1

Wil je meer weten van Dorien? Volg haar dan via Instagram!

4 gedachtes over “In the spotlight: fitmama Dorien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s