2016, een nieuw begin!

2015 was werkelijk een geweldig en sportief jaar! Ik heb doelen behaald en mijn grenzen verlegd. Heerlijke oefeningen uitgevoerd en flink gezweet. Ook ben ik steeds bewuster geworden van het feit wat eten met je doet, en dan heb ik het over de verhouding, eiwitten, vetten en koolhydraten.

Dit ben ik naarmate het jaar vorderde steeds beter in de gaten gaan houden en ik merkte het erg goed aan mijn lichaam. Ik voelde me sterker en mijn lichaam vormde zich steeds meer. Dat deed me ontzettend goed. Toen was daar de decembermaand, tot aan 5 december heb ik al het lekkers kunnen weerstaan. Ik geloof niet dat ik ook maar 1 pepernoot heb gegeten. Vanaf 5 december werd het echter anders, ik trainde netjes 3 – 4x per week maar werd minder strikt met het eten. Ach, 1 chocolaatje hier, 1 chocolaatje daar.. het kan toch geen kwaad dacht ik. Nee, deze in de weken ben ik in kilo’s niks aangekomen, ik merk echter wel degelijk dat het minder bewust zijn met eten, een invloed heeft gehad op mijn lichaam.

Op onderstaande foto is mijn huidige shape te zien, de foto is gisterochtend gemaakt. Op dit moment had ik nog steeds flink last van mijn luchtweginfectie en heb de energie nog niet gehad om te gaan trainen, maar ik weet het zeker!

Dit jaar ga ik knallen en ontzettend goed mijn best doen. Opnieuw fijne trainingsschema’s voor mezelf opstellen en bezig zijn met voeding! En 1 van mijn doelen voor dit jaar is, het behalen van een Obstaclerun of meedoen aan Mud Masters!

20160105_14303312

Work for progress, not perfection!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s