Ziek !

Je kent het wel, voordat je kinderen kreeg had je nooit ergens last van en was je 1x per jaar verkouden. Zo was het althans bij mij.

Zoals jullie weten heb ik 2 prachtige zoons van 3 en 5 jaar oud. Ik ben ontzettend trots op ze! Echter, sinds de oudste geboren is ben ik om de haverklap ziek. En nee, dan heb ik het niet over verkouden. Keelontstekingen, luchtweginfecties en beginnende longontstekingen, ik heb het meerdere malen per jaar!  

De jongens zitten op school en op de peuterspeelzaal en nemen van alles mee naar huis. En ja, deze mama is zo bevattelijk dat ik elke keer iets oppik. Zoals nu, hoe kunnen we het nieuwe jaar nu beter beginnen dan weer ziek te zijn? Ik had het kunnen weten, op tweede kerstdag lagen de oudste en mijn vriend ziek op bed en sinds vorige week begon het bij mij. Keelpijn en futloos, netjes toch 2x wezen trainen want daarvoor voelde ik me nog goed genoeg. Na 3 dagen begonnen de hoestbuien, overdags viel het vooral mee maar op de avonden en de ochtend, ik leek en lijk nog steeds wel een zeehond. Vandaag toch maar eens naar de huisarts en ja, Lisette heeft weer een luchtweginfectie! Gelukkig bestaat er antibiotica (waar ik overigens geen fan van ben) en Codeïne (voor eindelijk een nacht zonder hoest). Dus met een paar dagen hoop ik er eindelijk vanaf te zijn! Ik heb lekker veel fruit in huis dus met de vitamientjes zit het wel goed.

Ik kan niet wachten om weer te gaan trainen, dit ligt al 6 dagen stil. Ik heb gewoonweg geen lucht. Herstel is op dit moment de belangrijkste basis om straks weer lekker te kunnen knallen. En knallen zal ik gaan doen in 2016!

Voor nu nestel ik me lekker op de bank met 2 tijdschriften,  de Happy in Shape ik heb ze al even in huis maar blijft leuk om te lezen! Ik doe tips op en krijg inspiratie 😀

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s